Ελλάδα

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης
Νότης Σφακιανάκης: Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο πλαίσιο των καθιερωμένων ελέγχων που γίνονται στα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο. Και όπως αναφέρεται, όταν έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών.

Μάλιστα, μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Νότη Σφακιανάκη για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, σύμφωνα με το ethnos.

Έτσι, ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα (30 Νοεμβρίου) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τον νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments