Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/11/20].

Κριός

Τα ερωτικά σου θα επωφεληθούν από την θέληση που έχεις, να συνεργαστείς με το ταίρι σου. Ακόμα κι αν αποτελεί πηγή άγχους ο εραστής σου, προσπάθησε να μην επιμένεις στις απόψεις σου έντονα κι αποφασιστικά. Αν είσαι πρόθυμη ν’ ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχετε διαφορετικές απόψεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, επιδράει στη σχέση σου χαλαρωτικά και παρηγορητικά. Για να διατηρήσεις όμως την αρμονία και την ισορροπία στο δεσμό σου, πρέπει η επικοινωνία μεταξύ σας να μην είναι μεγάλη. Προσπάθησε να μην ξεκινάς μακροσκελής συζητήσεις, ειδικά αν τείνουν να κατευθύνονται σε ευαίσθητες περιοχές. Η ηρεμία και ο ήσυχος, χωρίς εξάρσεις, προβληματισμός θα φτιάξουν τώρα την ερωτική σου διάθεση.

Δίδυμοι

Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση για το πόσο σέξι είναι ο αυθορμητισμός…τότε κάνοντας κάτι εκτός προγραμματισμού, θα το καταλάβεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις απλά τα πράγματα στη σχέση σου και μακριά από οτιδήποτε συνεπάγεται περιττά έξοδα. Αν είσαι ελεύθερη, μια ασυνήθιστη, τρελή επιδίωξη που περιλαμβάνει πολύ γέλιο είναι πραγματικά αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σε απογοητεύσει και θα επηρεάσει ταυτόχρονα τη σχέση σου. Για άλλη μια φορά, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τη δυναμική ισχύος της σχέσης σου, ειδικά αν οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις, ανατρέπουν την πορεία της. Ξέρεις πως θέλεις να δημιουργήσεις ή να επαναφέρεις την ισορροπία στο δεσμό σου. Όπως γνωρίζεις επίσης πως για να τα καταφέρεις, πρέπει να ακολουθήσεις ευγενική συμπεριφορά.

Λέων

Ίσως δυσκολευτείς να καταστείλεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα, τόσο της προσωπικής όσο και της ερωτικής σου ζωής. Έχεις όμως την εξυπνάδα να χρησιμοποιήσεις τα πνευματώδη σχόλιά σου, προς όφελός σου. Απλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις, στην προσπάθειά σου να κάνεις τον εραστή σου να νιώσει ξεχωριστός…ειδικά αν δεν προλαβαίνει να πει κουβέντα. Αν θέλεις πραγματικά να γοητεύσεις το ταίρι σου.. τότε δείξε του τι θαυμάσιος ακροατής είσαι.

Παρθένος

Αν διαθέτεις χρήματα για να αγοράσεις κάτι ιδιαίτερο για τον εραστή σου, τότε προσπάθησε να αντισταθείς στην έντονη επιθυμία, να ξοδέψεις περισσότερα από όσα μπορείς. Αυτό είναι απαραίτητο αν βρίσκεσαι σε σχέση κι έχεις συμφωνήσει με το σύντροφό σου, να κάνετε οικονομία. Οι εγωιστικές παρορμήσεις, θα οδηγήσουν σε στενοχώρια. Μια μικρή, εγκάρδια και λογική αγορά που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις, δε θα δημιουργήσει θέμα, αν δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στην επιθυμία σου να ξοδέψεις χρήματα.

Ζυγός

Κάτι που εσένα σε ενθουσιάζει και σε χαροποιεί, μπορεί το ταίρι σου να αγωνίζεται για να συμμεριστεί. Είναι επίσης ένα διάστημα, που η δύναμη της πειθούς σου δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τίποτα όμως δε σε εμποδίζει να απολαύσεις κάτι μόνη σου. Αν όμως θέλεις να συμμετάσχει και το ταίρι σου σ’ αυτό, τότε καλύτερα να επιστρέψεις με τη συγκεκριμένη ιδέα ή πρόταση κάποια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός

Καθώς το φεγγάρι συνεχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό ζήτημα με αργές και ήρεμες κινήσεις. Αν κινηθείς βιαστικά και με ένταση, θα δημιουργήσεις προβλήματα τώρα. Ακόμα κι αν η ανυπομονείς για να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στο δεσμό σου, θα διαπιστώσεις πως αν μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια για τις επιθυμίες σου, θα δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που θα μπορέσεις πιο εύκολα να διαχειριστείς. Γι’ αυτό, εγκατέλειψε κάθε επιθυμία να επισπεύσεις τα πράγματα.

Τοξότης

Αν πιστεύεις πως η ιδέα σου για το πώς πρέπει να γίνει κάτι στη σχέση σου μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντίσταση τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα. Εκεί που μπορεί να περίμενες απάθεια από τον εραστή σου, θα δεις να εμπνέεται από την ικανότητά σου να ελέγχεις ή να καθοδηγείς ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό θα συμβάλει στην ενθάρρυνση μιας ισχυρότερης συνεργασίας ανάμεσά σας κάτι που ήθελες να συμβεί εδώ και αρκετό διάστημα.

Αιγόκερως

Παρόλο που μπορεί να ήταν εύκολο να αγνοήσεις ή να μιλήσεις στον εραστή σου για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, τώρα δεν μπορείς πλέον να το αγνοήσεις. Η ξεκάθαρη ανησυχία που έχεις για τα συμφέροντα τόσο τα δικά σου όσο και του εραστή σου, θα οδηγήσουν σε μια απαραίτητη συζήτηση. Αυτό όχι μόνο θα οδηγήσει σε βαθύτερες και πιο ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να αντιμετωπίσετε σωστά αυτό που πιθανότατα χρειαζόταν να συζητήσετε εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Η πεποίθηση ή η άποψή σου για ένα ζήτημα, θα φανεί πιο σκληρή και πιο αιχμηρή, από ό,τι σκόπευες. Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως θέλεις να δώσεις έμφαση σ’ αυτά που λες ο εραστής όμως, θα πιστέψει πως είσαι έτοιμη για καβγά. Μπορείς να επιστρέψεις σ’ αυτή τη συζήτηση όταν νιώσεις λιγότερο μαχητική ή να θυμηθείς μια παλιά παροιμία που λέει, πως αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο μη μιλήσεις καθόλου.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρη πως ό,τι κάνεις στη σχέση σου, είναι για το συμφέρον και των δύο αλλά προσπάθησε να αποδεχτείς, πως το ίδιο ισχύει και για το αντικείμενο του πόθου σου. Μπορεί να πιστεύεις πως ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά του συμφέροντα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, που σου τονίζει πως είναι απίθανο να συμβεί αυτό που σκέφτεσαι. Δείξε την υποστήριξή σου, με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς. Αυτού του είδους τη μεγαλοψυχία, αξίζει να ακολουθήσεις τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments