Πολιτική

Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Το μήνυμα του υπουργού μέσα από το νοσοκομείο 

Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Το μήνυμα του υπουργού μέσα από το νοσοκομείο 
Πλακιωτάκης κορωνοϊός: «Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Ο ίδιος με σημερινή ανάρτησή του στα social media λέει “ευχαριστώ” στον κόσμο για την αγάπη και τις ευχές του αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το καλύτερο για όλους τους ασθενείς.

Η ανάρτηση του κ. Πλακιωτάκη:

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το υπουργείο πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ωστόσο, με ανάρτησή του το Σάββατο, ο υπουργός ενημέρωσε πως νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” προκειμένου να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον “Ευαγγελισμό” προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments