Πολιτική

Το απίστευτο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αντιδήμαρχο με την Aston Martin

Το απίστευτο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αντιδήμαρχο με την Aston Martin
Μητσοτάκης Μακρόπουλος: Μέχρι το Υπουργικό Συμβούλιο έφτασε η χάρη της Aston Martin του αντιδημάρχουν Αθήνας.

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήρθε με τον πιο αρνητικό τρόπο στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, όταν την ημέρα που είχαμε το αρνητικό ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα με 121 εκείνος επέλεξε να «γκρινιάξει» μέσω Facebook που δεν μπορεί να ταξιδέψει στο γερμανικό θέρετρο Μπάντεν Μπάντεν και να οδηγήσει την Aston Martin του στο Black Forest.

 Θυμηθείτε την ανάρτηση που είχε προκαλέσει σάλο στα social media

Το θέμα του Μακρόπουλου έφτασε μέχρι και το Υπουργικό Συμβούλιο. Η αναφορά στον αντιδήμαρχο Αθήνας έγινε με αφορμή τις ανακοινώσεις της Λίνας Μενδώνη για τα ευρήματα στο πρώην βασιλικό κτήμα του Τατοΐου, όπου έχουν βρεθεί άμαξες και αυτοκίνητα μεγάλης ιστορικής αξίας.

Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη ο πρωθυπουργός και ειρωνικά ρώτησε την υπουργό Πολιτισμού: «Είναι και κανένα Aston Martin;» για να προκαλέσει τα γέλια των υπολοίπων που μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη του Υπουργικού. Στον πρωθυπουργό απάντησε με χιούμορ η Λίνα Μενδώνηλέγοντας: «Εμείς είμαστε πιο μπροστά. Εχουμε 4 Rolls Royce στο Τατόι».

Ποιος είναι ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Νικόλαος Μακρόπουλος «γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς».

Θυμίζουμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την προηγούμενη φορά που αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων ήρθε για αρνητικό λόγο στην επιακιρότητα. Η Αλεξία Έβερτ είχε αναφερθεί σε διαδηλωτές του ΚΚΕ ως «τρωκτικά» και «κατσαρίδες» με αποτέλεσμα ο Κώστας Μπακογιάννης να ζητήσει την παραίτησή της, ενώ η ίδια στη συνέχεια παραιτήθηκε και από δημοτική σύμβουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments