Αθλητισμός

Ολυμπιακός διαιτησία: Αυτοί μπαίνουν μπροστά για να τον προστατεύσουν στην Ευρώπη

Ολυμπιακός διαιτησία: Αυτοί μπαίνουν μπροστά για να τον προστατεύσουν στην Ευρώπη
Ολυμπιακός διαιτησία: Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται έντονα για τα τελευταία δύο ματς στο Champions League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με κάθε τρόπο έχει κάνει ξεκάθαρο ότι νιώθει αδικημένη για τα σφυρίγματα των διαιτητών στα δύο τελευταία ματς του Champions League. Τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με τη Μαρσέιγ οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι αδικήθηκαν σε βαθμό που να υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.

Στο θέμα αναφέρεται η Live Sport που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κινητοποιήσει τον Κριστιάν Καρεμπέ και τη Λίνα Σουλούκου για να επιληφθούν του θέματος. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Με τις επιστολές στην UEFA και τις “φωνές” δεν βρήκε άκρη ο Ολυμπιακός στο θέμα της διαιτησίας στην Ευρώπη. Έτσι, ακούω ότι η ΠΑΕ σκοπεύει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο και τρόπο για να επισημάνει το πρόβλημα και να δει αν και τι μπορεί να καταφέρει. Οι άνθρωποι για να κυνηγήσουν το ζήτημα υπάρχουν. Ένας ο Καρεμπέ και μετά η Σουλούκου».

Να θυμίσουμε ότι ειδικά μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο θέμα της διαιτησίας είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είχε χρησιμοποιήσει ακριβώς την έκφραση που αναφέραμε παραπάνω περί αλλοίωσης αποτελέσματος.

«Παρότι είχαμε απουσίες, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε μία αλλοίωση στο αποτέλεσμα του αγώνα, στο πρώτο και μοναδικό γκολ έχει γίνει καθαρό φάουλ, αγκωνιά στον Ντρέγκερ. Είναι πολύ εύκολο να το δουν οι διαιτητές στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, εάν δεν το έχει δει.

Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα στο γήπεδο και μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, να μας αδικεί η διαιτησία για ακόμη μία φορά, όταν μπορούν να το δουν στο VAR.

Το αξίζαμε ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο μοπορούσαμε να έχουμε μπει καλύτερα. Είναι μία αδικία που ειλικρινά δεν την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές.

Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεδικήσει δύο καλά αποτελέσματα περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστεύουμε, έχουμε τα προβλήματά μας, με τους τραυματισμούς και με τον covid, αλλά για αυτό είμαστε εμείς στον Ολυμπιακό, για τα δύσκολα.

Πρώτα να νικήσουμε τον Άρη το Σάββατο, γιατί ο πρώτος στόχος να το πρωτάθλημα και μετά να πάμε στη Μασσαλία και να παίξουμε για την πρόκριση. Έχουμε νικήσει ξανά στη Μασσαλία και μπορούμε να το επαναλάβουμε», είχε δηλώσει ο κ. Μαρινάκης. Τελικά στη Μασσαλία έγιναν τα ίδια και χειρότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments