Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε μόνο με το πουκάμισό της

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε μόνο με το πουκάμισό της
Ελευθερία Ελευθερίου: Η τραγουδίστρια «ρίχνει» συνέχεια το Instagram με τις αναρτήσεις της αφού έχει φανατικούς ακόλουθους, ενώ διαρκώς τους εκπλήσσει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως έδειξε και στο Survivor, δεν έχει κόμπλεξ με το σώμα της σε βαθμό που υπήρξε ακατάλληλο πλάνο στο παιχνίδι επιβίωσης. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια «μοιράζει» εγκεφαλικά αφού πριν από το Survivor είχε φωτογραφηθεί με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, προκαλώντας «τρέλα» στους ακόλουθούς της.

Πάντως, μια άλλη ανάρτησή της στον «δυνατό» λογαριασμό της στο Instagram τα είχε «σπάσει». Η όμορφη τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στη γνωστή πλατφόρμα μια φωτογραφία της, η οποία ξεπέρασε τα δέκα χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, ενώ σε σύγκριση με άλλες αναρτήσεις της, είναι από τις πιο πετυχημένες της, αν όχι η ανάρτηση με τη μεγαλύτερη απήχηση.

Η Κύπρια τραγουδίστρια συνηθίζει να αναρτά καθημερινά σχεδόν φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της σε μια προσπάθεια να διατηρεί την επικοινωνία με τους χιλιάδες ακολούθους της. Σε μια από τις αυτές τις δημοσιεύσεις της, λοιπόν, ποζάρει η ίδια φορώντας μόνο το πουκάμισό της, στην κουζίνα της.

Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου: Από τις πιο σέξι τραγουδίστριες

Εξάλλου, είναι μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής σόουμπιζ και σε αυτό δεν θα βρεθούν πολλοί να διαφωνήσουν, την ώρα που με τα posts της έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Η Ελευθερία Ελευθερίου άλλωστε, δεν σταματά να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και κάθε φορά προκαλεί χαμό.

Πότε ποζάροντας με μαγιό, πότε με εσώρουχα και πότε με σέξι ντύσιμο, η τραγουδίστρια έχει τον τρόπο να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ακολουθεί η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου με πουκάμισο:

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιο ήταν το σχόλιο που την ενόχλησε

Όπως είχε αποκαλύψει η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, υπήρξε ένα σχόλιο που κυριολεκτικά τη θύμωσε πολύ.

«Μου έγραψε κάποιος πως σαν να έχω βάλει κιλά! Γράφουν διάφορα, όλοι κρίνουν τους άλλους και ποτέ τον εαυτό τους. Δεν με επηρεάζουν πια! Παλαιότερα, ναι, αλλά όχι πια. Εμένα μου στέλνουν και γυμνές φωτογραφίες. Νομίζω πως ο κόσμος δεν πάει καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments