Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Το καυτό της τσιφτετέλι που άφησε εποχή

Κατερίνα Λιόλιου: Το καυτό της τσιφτετέλι που άφησε εποχή
Κατερίνα Λιόλιου: Το «έριξε» έξω στην εκπομπή «Στην Υγειά μας». Το τσιφτετέλι που θα θυμόμαστε.

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΪ βρέθηκαν πριν αρκετό καιρό καλεσμένοι οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κατερίνα Λιόλιου.

Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο από το 09:10 και μετά:

Στην παρέα των τραγουδιστών βρέθηκαν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα με την καριέρα της στο τραγούδι είναι φοιτήτρια Φιλολογίας. Σύμφωνα με το pamebouzoukia.gr, έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, 25 χρονών εκείνη, ενώ ο πατέρας έχει δικό του φροντιστήριο γερμανικών. Την χαροποιεί το γεγονός ότι οι γονείς της, παρόλο που έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους, είναι ακόμα φίλοι, ”πραγματικοί φίλοι”, όπως δηλώνει η ίδια. Η μητέρα της εργάζεται σαν γραμματέας στο φροντιστήριο του πατέρα της. Με τη μουσική ασχολήθηκε από μικρή, όταν τραγούδησε μπροστά σε 5.000 κόσμο για το μαθητικό φεστιβάλ School Wave.

Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος Chic ‘n’ Blues. H Κατερίνα Λιόλιου τραγουδούσε μπλουζ. Τραγούδια των Έτα Τζέιμς, Αρίθα Φράνκλιν, κ.α. Εμφανίστηκαν στην εκπομπή ”Ράδιο Αρβύλα” με την νεαρή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία και τη φωνή της. Το 2011 παρουσιάστηκαν στο νεανικό κοινό και το School Wave Festival και έπειτα σε αρκετές μουσικές σκηνές της πόλης, όπως η ”Μαύρη Γάτα”, το ”Eightball” και την Αποθήκη του Μύλου. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έφυγαν σε διάφορες πόλεις για σπουδές και Κατερίνα έμεινε μόνη.

Το 2014 συμμετέχει στο μουσικό show του Ant1 ”The Voice”. Θέλει να διαφοροποιηθεί μουσικά από τη γενιά της και να πρωτοτυπήσει. Είναι ένα κορίτσι που παίζει ροκ και μάλιστα εναλλακτικό και κυρίως στα αγγλικά. Δεν ταιριάζει ακριβώς με την νεαρή σταρ που ξεκινάει πρόγραμμα σε νυχτερινό κέντρο. Αισθάνεται περήφανη με την παρουσία της και με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή καταφέρνει από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του παιχνιδιού να εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό και να βάλει το όνομά της στη μουσική και τηλεοπτική πραγματικότητα για πολύ καιρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments