Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε με το πιο ανύπαρκτο μπικίνι

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε με το πιο ανύπαρκτο μπικίνι
Ελευθερία Ελευθερίου: Η γνωστή τραγουδίστρια έχει με διαφορά από τη δεύτερη το πιο πληθωρικό Instagram στο "νησί της Αφροδίτης"

Ελευθερία Ελευθερίου: Είναι μικροσκοπική, όμως όπως λέει και ο λαός τα “ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”! Η Κύπρια τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και χρόνια στη μουσική σκηνή τόσο της χώρας της αλλά και της Ελλάδας δημιουργώντας τεράστιο κοινό θαυμαστών ενώ τους τελευταίους μήνες την απολαμβάνουμε καθημερινά στο survivor. Η πλειοψηφία των fan της είναι άνδρες, καθώς μια μόνο εικόνα της αρκεί να τρελάνει το μυαλό και να χαραχτεί σε αυτό για πολύ καιρό.

Ποιος θα ξεχάσει τη συμμετοχή της Ελευθερίας στη Eurovision 2012; Η Κύπρια τραγουδίστρια ξεσήκωσε την αρένα στους ρυθμούς του Aphrodisiac εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατακτώντας την καρδιά όλων των Ευρωπαίων φίλων του μουσικού διαγωνισμού.

Η συνέχεια εκρηκτική! Η Κύπρια τραγουδίστρια απογείωσε τη καριέρα της, δημιουργώντας μεγάλο κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο. Συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής πίστας και video clip που κόβουν την ανάσα, με την Ελευθερία Ελευθερίου να προσφέρει άφθονο θέαμα. Το εκπληκτικό της κορμί μαγεύει τους πάντες στο διάβα του, με εκείνη να φροντίζει συνεχώς να το επιδεικνύει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Μία μικρή περιήγηση σε αυτό θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι…

Δείτε και σεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments