Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Η γλυκόπικρη ανάμνηση από τη Eurovision

Ελευθερία Ελευθερίου: Η γλυκόπικρη ανάμνηση από τη Eurovision
Ελευθερία Ελευθερίου: Η γλυκόπικρη ανάμνηση από τη Eurovision

Καλεσμένη στη… διαστημική τηλεοπτική εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη ήταν το βράδυ της Παρασκευής (27 Νοεμβρίου) η όμορφη τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή καλλιτέχνιδαπήρε θέση στον διαστημικό σταθμό του «Χιούστον το Λύσαμε» σε μία απολαυστική συνέντευξη. Αφού λοιπόν, η τραγουδίστρια έδωσε την αποκλειστικότητα της βραδιάς στο δίδυμο του ΑΝΤ1 για το έτερο οικογενειακό της επώνυμο που είναι «Καπετάνιου», οι οικοδεσπότες βάλθηκαν να τεστάρουν τις γνώσεις τους στα κυπριακά χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου.

Και κάπως έτσι, η συζήτηση πήγε εύκολα στο «κεφάλαιο Eurovision». Η συμμετοχή της με το «Aphrodisiac» χάρισε τη 17η θέση αλλά το τραγούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, όπως θέλησε να τονίσει η ίδια η Ελευθερία Ελευθερίου στους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, ενθυμούμενη εκείνη την περίοδο παραδέχτηκε ότι οι αναμνήσεις της από τότε είναι «γλυκόπικρες».

«Πέρα από τη 17η θέση πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τα νούμερα δεν σημαίνουν κάτι. Είναι τραγούδι που οι Eurofans έχουν αγαπήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως «έχω μία γλυκόπικρη ανάμνηση. Δεν μπορούσα να στηρίζω και οικονομικά κάτι τέτοιο. Είχα πάρα πολλά έξοδα». «Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα που έπρεπε να πάρω το ταξί για να πάω στις πρόβες και είχα μείνει μόνο με 20 ευρώ στην τσέπη. Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν είχα τις ανέσεις μου».

Όσο για την ψεύτικη κόντρα που έστησε με την Κατερίνα Στικούδη για το promo της συνεργασίας τους, φαίνεται πως «έπιασε πάρα πολύ». Σύμφωνα με ό,τι προέταξε στη συνέντευξή της, «αμέσως είδαμε followers. Βγήκαν haters και με έβριζαν ή έστελναν σε εκείνη και τη βρίζανε. Είχε πολλή πλάκα. Ήταν ιδέα του Βαγγέλη Σερίφη».

Δείτε όλα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments