Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [04/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [04/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [04/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [04/12/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα κρύβει μερικές ενδιαφέρουσες και πολύ ρομαντικές καταστάσεις. Εάν βρεθείτε σε μια συγκέντρωση και ψάχνετε για σχέση, μην παρασυρθείτε από το πρώτο άτομο που φαίνεται να σας προσφέρει όσα μπορεί να ζητάτε. Μπορεί να υπάρχει μια παγίδα, που δεν θα εντοπίσετε αμέσως. Περάστε καλά αλλά μην βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

Ταύρος 

Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Η συζήτηση θα αποκαλύψει ότι μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και θα ανοίξει το δρόμο για εξελίξεις. Εάν έχετε ζητήματα που πρέπει να συζητήσετε, κάντε το από την αρχή ώστε να εξασφαλίσετε μια ομαλή διαδρομή στη συνέχεια.

Δίδυμοι

Η συζήτηση είναι σημαντική για τη λήψη των σωστών αποφάσεων στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγκρουση, ανάμεσα σε όσα θέλετε εσείς και στις απαιτήσεις του/της συντρόφου σας. Καλύτερα να επικοινωνήσετε μέσα από την καρδιά σας παρά με τη λογική.

Καρκίνος

Να είστε προετοιμασμένοι για μια έντονη συζήτηση με το άτομο που έχετε δώσει την καρδιά σας. Η ανταλλαγή δεν είναι η σωστή λέξη, αλλά υπάρχει μια αίσθηση λεκτικής αντιπαράθεσης για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο παίρνετε αυτό που ξέρετε ότι σας αξίζει. Απλά φροντίστε να είστε και οι δύο ειλικρινείς.

Λέων 

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως διστακτικοί στις συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε αρκετά τον/την σύντροφό σας και δυσκολεύεστε να μιλήσετε με θετικό και ανοιχτό τρόπο. Αυτό δεν θα βοηθήσει πραγματικά την κατάσταση. Θα ήταν καλύτερα αν είστε ειλικρινείς αν όχι μαζί τους, τουλάχιστον με τον εαυτό σας.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε με το ταίρι σας μια συζήτηση που θέλετε εδώ και καιρό. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε και οι δύο να βρείτε τα πατήματά σας… Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει τώρα, προτού προκύψουν περαιτέρω παρανοήσεις. Η πρώτη κίνηση είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

Ζυγός 

Κάτι σας δίνει την αίσθηση ότι μια σχέση είναι δεδομένο ότι θα πάει καλά. Ωστόσο, προτού δώσετε τα πάντα και αποφασίσετε ότι είναι τέλεια για εσάς, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα κι από μια άλλη οπτική.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να σας εγκαταλείψει η συνηθισμένη πρακτική σας λογική. Να παρασυρθείτε από ένα κύμα πάθους, που θα εκπλήξει εσάς και τον/την σύντροφό σας. Θα ρίξετε όλες σας τις αναστολές και θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη φαντασία από τη λογική. Αποφασίστε πώς θα θέλατε να προχωρήσει αυτή η σχέση σας.

Τοξότης 

Τον τελευταίο καιρό φανταζόσασταν πολλά για κάποιο άτομο που θέλετε να έρθετε πιο κοντά; Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η λαχτάρα να είστε μαζί του γίνεται σχεδόν αφόρητη. Αν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι αυτό μπορεί να καταλήξει σε σχέση, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Αλλά αν όλα βασίζονται σε ευσεβείς πόθους, μπορεί να έχετε πρόβλημα.

Αιγόκερως

Εάν μιλάτε με κάποιο ξεχωριστό άτομο για πρώτη φορά, να είστε λίγο προσεκτικοί. Μπορεί να μπείτε γρήγορα σε μια αρκετά έντονη κατάσταση, που μπορεί να αποδειχθεί αργότερα λιγότερο σταθερή και σίγουρη από όσο φανταζόσασταν. Η συζήτηση δεν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική αυτή τη στιγμή. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως κάποιος προσπαθήσει να σας κρύψει κάτι σε μια ρομαντική κατάσταση. Μην μπείτε στον πειρασμό να περάσετε σε μονοπάτια στα οποία δεν αισθάνεστε απόλυτα άνετα. Μπορεί να το πληρώσετε πολύ ακριβά.

Ιχθύες

Η συνήθως προσγειωμένη λογική σας μπορεί να σας εγκαταλείψει σήμερα. Εάν εμπλέκεστε σε μια νέα σχέση, προχωρήστε προσεκτικά για να αποφύγετε απρόσμενες παγίδες. Εάν είστε ήδη σε σχέση, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τον/την σύντροφό σας για κάτι μόνο από υποψίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments