Ελλάδα

Πέθανε από κορωνοϊό φίλος του Χαρδαλιά

Πέθανε από κορωνοϊό φίλος του Χαρδαλιά
Ποιος ήταν ο Αθανάσιος Τσιρογιάννης.

Σε ηλικία 65 ετών κατέληξε από κορωνοϊό, ο οικονομολόγος και επιχειρηματίας Θανάσης Τσιρογιάννης από το Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας ήταν παλιό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και φίλος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. «Τόσο άδικα! Καλό παράδεισο να έχει ο Θανάσης μας» έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς, κάτω από ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Μουρτζιάπη που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Η ανάρτηση με τον σχολιασμού του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας:

Ο Θανάσης Τσιρογιάννης ήταν υποψήφιος στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ενώ είχε έντονη δραστηριότητα στις τοπικές οργανώσεις. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόμματος και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στους βουλευτές και τα μέλη της Ν.Δ., καθώς και στους συντοπίτες του στο Αγρίνιο που τόσο αγαπούσε. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο Α’ νεκροταφείο.

“Η υπομονή και η πιστή τήρηση των μέτρων είναι απαραίτητη”

Στην τελευταία ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα ο κ. Χαρδαλιάς, για ακόμα μια φορά, είχε τονίσει πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται τα μέτρα προστασίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της νόσου. Όπως σημείωσε: “Αυτή τη στιγμή τα ενεργά κρούσματα, δηλαδή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε όλη τη χώρα που δεν έχουν ολοκληρώσει την καραντίνα τους, την κατ’ οίκον απομόνωση, είναι 16.617.

Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την έκβαση της προσπάθειάς μας και πρέπει να αποτραπεί η οποιαδήποτε περαιτέρω διασπορά του ιού και προφανώς και οποιαδήποτε περαιτέρω αυστηροποίηση των ήδη υφιστάμενων μέτρων. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, για να αποδώσουν τα μέτρα είναι απαραίτητο να τα εφαρμόζουμε όλοι με συνέπεια.

Οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι εντατικοί, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιβαρυμένες περιοχές. Είναι η ώρα οι περιοχές αυτές, οι αγαπημένοι μας συμπολίτες σε αυτές να δείξουν για ακόμη μια φορά επιμονή, υπομονή και να εφαρμόσουν με προσήλωση τα μέτρα που ισχύουν, όπως και στο παρελθόν στην πρώτη φάση της πανδημίας όταν χάρη στη συνεπή τήρηση των μέτρων, είχε μειωθεί σημαντικά το ιικό φορτίο στις περιοχές αυτές.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σε περίπτωση περιοχών που τα μέτρα δεν φέρουν αποτέλεσμα, η λήψη αυστηρότερων μέτρων αποτελεί μονόδρομο. Είναι πλέον ξεκάθαρο και αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι η υπομονή και η πιστή τήρηση των μέτρων είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments