Αθλητισμός

Γιασίν Αγιούμπ: Έντονη η δυσαρέσκεια του Μπόλονι για την απόδοση του παίκτη

Γιασίν Αγιούμπ: Έντονη η δυσαρέσκεια του Μπόλονι για την απόδοση του παίκτη
Γιασίν Αγιούμπ: Μπήκε αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και απογοήτευσε τον Μπόλονι που δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες σήμερα με την επικράτηση του με 2 – 1 έναντι της ΑΕΚ, αλλά ο Μπόλονι καρδιοχτύπησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η αλλαγή με τον Αγιούμπ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δεν δούλεψε, και ο προπονητής των «πρασίνων» δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το olaprasina1908.gr, από τη στιγμή που ο εξαιρετικός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέρασε εκτός ματς, με τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Γιασίν Αγιούμπ να μπαίνουν στο παιχνίδι ως αλλαγές, οι «πράσινοι» δέχθηκαν σχεδόν αμέσως γκολ και εν τελεί παραλίγο να αναδειχθούν ισόπαλοι με την Ένωση.

Οι κακές επιλογές του Αγιούμπ

Τα λάθη των δυο παικτών του «Τριφυλλιού» ήταν εξόφθαλμα και κραυγαλέα, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να φέρει ευθύνη στο γκολ του Ολιβέιρα, αλλά και με τον Ολλανδομαροκινό μέσο να φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του με τις κάκιστες επιλογές του.

Από την πλευρά του, ο Λάζλο Μπόλονι έγινε έξαλλος με τον τελευταίο για τα συνεχόμενα λάθη του στον αγωνιστικό χώρο σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να… εκραγεί στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος περιέγραφε με μεγάλη ένταση στους συνεργάτες του την οργή του, τραβούσε τα μαλλιά του και δεν δίστασε να βάλει τις φωνές στον παίκτη σε πολύ έντονο ύφος.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε τα όσα συνέβησαν, με τον Ρουμάνο τεχνικό σίγουρα να μετανιώνει για την απόφασή του να εμπιστευτεί τον Αγιούμπ στον άξονα ως αλλαγή.

Ο Μπόλονι με μπλοκάκι σε όλο το ματς σχεδίαζε τα βήματα της ομάδας

Ο Λάζλο Μπόλονι με μάσκα και μπλοκάκι στο χέρι παρακολουθεί το παιχνίδι και φαίνεται ξεκάθαρα πως στόχευσε την πλευρά του Βασιλαντωνόπουλου, όπως αναφέρει το OnSports.  Σχεδόν όλες οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού και οι μεγάλες του ευκαιρίες έγιναν από τα αριστερά καθώς απόντος του Μπακάκη η ΑΕΚ έχει θέματα στη θέση του δεξιού μπακ. svg%3E

Ήταν χαρακτηριστική μάλιστα η κίνησή του όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο να καλέσει τον Κουρμπέλη και να του δείξει στο… μπλοκάκι που θα κινηθούν οι Παουλίνιο-Λιβάι Γκαρσία που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments