Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM: Δεν μετάνιωσα – Έκανε τον κύκλο του και τελείωσε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM: Δεν μετάνιωσα – Έκανε τον κύκλο του και τελείωσε
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε το βράδυ της Πέμπτης (3 Δεκεμβρίου) στο «The 2Night Show» την πρώην κριτή του GNTM και νυν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Pop Up», Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο- μεταξύ άλλων- μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από το Greece Next Top Model, σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η νέα της εκπομπή και αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει πολλά παιδιά στο μέλλον.

«Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν. Όταν τα μπερδεύεις, γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά, το αφήνω», εξήγησε αναφορικά με την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, στο οποίο τη θέση της φέτος πήρε η Ζενεβιέβ.

Επιπλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε και για τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια στην εκπομπή «Pop Up», ενώ σχολίασε και τα νούμερα τηλεθέασης: «Τα μονοψήφια νούμερα; Ναι, τα παρακολουθώ. Ε, γίνονται καμιά φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω και τα παρακολουθώ. Είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, να δώσει ραντεβού μαζί σου και ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Κάνουμε ψυχαγωγία».

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου αν βλέπει η ίδια την εκπομπή της, η Ηλιάνα απάντησε: «Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος, να δω με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω».

Τέλος, η παρουσιάστρια που διατηρεί δεσμό με τον γνωστό ράπερ Snik μίλησε για την αγάπη της για τα παιδιά, ενώ δήλωσε την επιθυμία της να κάνει και η ίδια στο μέλλον. «Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω δικά μου παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός», εξέφρασε χαρακτηριστικά η όμορφη Ηλιάνα.

Δείτε όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments