Video

Ελίφ επεισόδιο 731: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 07/12 – Η Βιλντάν προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Ελίφ επεισόδιο 731: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 07/12 – Η Βιλντάν προσπαθεί να αυτοκτονήσει
Ελίφ επεισόδιο 731: Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιο της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι καθώς δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ.

Η Ματσιντέ μιλάει στη Βιλντάν για το μωρό, που έρχεται και της λέει πως τώρα πια θα έχουν πιο πολλές δουλειές στο σπίτι. Καθώς η Ματσιντέ μιλάει για το μωρό της Χουμεϊρά, η Βιλντάν λιποθυμάει. Τη μεταφέρουν στο δωμάτιο της και εκεί συνέρχεται. Η Ματσιντέ αναρωτιέται τι προκάλεσε τη λιποθυμία της.

Η Χουμεϊρά λέει στη μητέρα της πως είναι πολύ ευγενική με τη Βιλντάν. Πιστεύει πως η Βιλντάν συμπεριφέρεται σαν να είναι αναγκασμένη να δουλεύει στην έπαυλη και προτείνει να της δώσουν λίγη άδεια. Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της. Η Βιλντάν νιώθει απαίσια με τα νέα για το μωρό. Δεν θέλει να δει αυτό το μωρό να γεννιέται.

Η Ματσιντέ ζητάει να δει τη Βιλντάν όταν εκείνη νιώσει καλύτερα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Βιλντάν και εκείνη φοβάται μήπως κατάλαβε πως της έκλεψε χρήματα. Η Ματσιντέ όμως της λέει πως της δίνει άδεια για 2 εβδομάδες για να ξεκουραστεί. Η Βιλντάν στην αρχή έχει αντίθετη γνώμη αλλά η Ματσιντέ είναι αμετακίνητη στην απόφασή της. Σε μια εβδομάδα η πρακτική εξάσκηση της Μπιρτσέ στην εταιρία τελειώνει και η γραμματέας, η Φιλίζ, τη ρωτάει τι σκέφτεται να κάνει.

Η Μπιρτσέ δεν έχει ακόμα κάποιο σχέδιο για το μέλλον της. Θέλει να γίνει σχεδιάστρια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Βιλντάν σκέφτεται τα λόγια της Ματσιντέ και θυμάται το παρελθόν της με τον Ταρίκ, για τον οποίο τρέφει ακόμα αισθήματα. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ για να ζητήσει βοήθεια γιατί δεν θέλει να πάρει άδεια και να πάει πουθενά. Δεν θέλει να βρίσκεται μακριά από την έπαυλη και τον Ταρίκ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο της και η Βιλντάν του μιλάει για το παρελθόν, όταν ήταν μαζί. Του λέει πως θέλει να είναι πάλι μαζί του. Ο Ταρίκ θυμώνει αλλά η Βιλντάν δεν σταματάει και του μιλάει για τον έρωτα, που νιώθει για εκείνον.

Ο Ταρίκ της ξεκαθαρίζει πως δεν μπορούν ποτέ να είναι μαζί. Η Βιλντάν όμως φαίνεται αποφασισμένη. Πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει ξανά την καρδιά του Ταρίκ. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν αν μπορούν να αναλάβουν όλες τις δουλειές κατά την απουσία της Βιλντάν. Τη διαβεβαιώνουν πως θα τα φροντίσουν όλα. Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιο της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι. Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ, είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει και παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπασμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments