Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [08/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [08/12/20].

Κριός

Παρόλο που γενικά είστε πολύ φιλότιμοι στις σχέσεις σας, σήμερα θα αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες να πλησιάσετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο πέφτουν στο κενό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοιτάξετε κατάματα κάποιους από τους φόβους σας. Κάτι σας ωθεί να μείνετε μακριά, ενώ ενδόμυχα θέλετε να πλησιάσετε. Όταν κατανοήσετε αυτή την σύγκρουση, θα μπορέστε να βρείτε και την λύση.

Ταύρος 

Εάν βγείτε σήμερα, σας αναμένει μια αρκετά ενδιαφέρουσα εμπειρία. Οι γύρω σας θα μαζευτούν σε διάφορους ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που υπό κανονικές συνθήκες θα φαίνονταν περίεργοι. Απλά να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποιος/α που νομίζατε ότι είναι ξεχωριστός/ή θα αποδειχθεί κοινότυπος/η.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Εάν είστε ήδη σε σχέση, ο/η σύντροφός σας μπορεί να εκπλαγεί από την ένταση των συναισθημάτων σας. Εάν ξεκινάτε τώρα μια σχέση, θα ήταν καλό να σταματήσετε και να σκεφτείτε πριν παραδώσετε την καρδιά σας.

Καρκίνος

Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει ένταση σήμερα με το ταίρι σας, ειδικά αν βγουν στην επιφάνεια ορισμένα συναισθήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είναι να βγείτε και να κάνετε μαζί κάτι δραστήριο που απαιτεί εστίαση και συγκέντρωση. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά.

Λέων 

Οι σχέσεις σας θα είναι κάπως μπερδεμένες σήμερα. Από τη μία πλευρά, είστε και οι δύο πρόθυμοι να κάνετε αλλαγές για να επιλύσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας. Από την άλλη, κανένας σας δεν επιθυμεί να ταράξει τα νερά.

Παρθένος

Εάν ξεκινήσετε τη μέρα σας με σωστή διάθεση, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε αξέχαστα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που ενισχύουν το δέσιμό σας. Εάν σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τότε αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνετε.

Ζυγός 

Μπορεί να αισθάνεστε μια έλλειψη αυτοπεποίθησης όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των αδυναμιών σας. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για περισσότερη ενσυναίσθηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην φοβάστε αυτό που συμβαίνει – μάθετε από αυτό!

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να καταλάβετε τι κάνει τον/την σύντροφό σας να νιώθει ασφάλεια σε πολύ βαθύ επίπεδο. Θα αντιληφθείτε κάτι, που θα σας βοηθήσει να δείτε την πιο ευάλωτη πλευρά του/της. Πρόκειται για πολύτιμη πληροφορία – και πρέπει να προσέξετε πώς θα την διαχειριστείτε.

Τοξότης 

Εάν αισθάνεστε κάπως αδέξιοι στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων σήμερα, μην ανησυχείτε. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια συγκεκριμένα πρότυπα συμπεριφοράς, για να συνειδητοποιήσετε πώς σαμποτάρετε ασυνείδητα ορισμένες σχέσεις σας. Μην αισθάνεστε απογοητευμένοι. Στην πραγματικότητα, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός!

Αιγόκερως

Η μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, μην το θεωρήσετε αποτυχία εκ μέρους σας. Αντίθετα, δείτε το ως ευκαιρία να συζητήσετε και να κατανοήσετε βαθύτερα τον/την σύντροφό σας.

Υδροχόος

Μήπως οι προσπάθειες να πιάσετε κουβέντα με το αντικείμενο του πόθου σας, στερούνται γοητείας και αυθορμητισμού; Ίσως πρέπει να το ξεχάσετε για σήμερα. Αλλά μην ανησυχείτε, θα καταλάβετε πού κάνετε λάθος και τελικά θα τα καταφέρετε!

Ιχθύες

Το πιθανότερο είναι σήμερα να αισθάνεστε κάπως αποξενωμένοι από τους γύρω σας και τον/τη σύντροφό σας. Φαίνεται πως ό,τι και αν κάνετε, απλά δεν καταφέρνετε να σας καταλάβει. Ίσως πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά, για να συνδεθείτε καλύτερα όταν ξαναβρεθείτε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments