Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: «Ξέφυγε» ο Βραζιλιάνος μετά το τέλος του αγώνα με την Πόρτο

Ραφίνια Ολυμπιακός: «Ξέφυγε» ο Βραζιλιάνος μετά το τέλος του αγώνα με την Πόρτο
Ραφίνια Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν έξαλλος με τον Ουρίμπε της Πόρτο.

Η Πόρτο νίκησε τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και λίγο έλειψε να τον αποκλείσει αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν νικούσε τη Μαρσέιγ στην Αγγλία. Τα νεύρα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν τεντωμένα και κουβέντα στην κουβέντα μετά το τέλος του ματς σημειώθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ραφίνια.

Ο σκόρερ ενός εκ των δύο γκολ της Πόρτο, Ουρίμπε φαίνεται να είπε κάτι στον Βραζιλιάνο μπακ και εκείνος ήταν έξαλλος. Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, πολλοί ήταν που έπεσαν πάνω του για να τον ηρεμήσουν.  Τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσο και ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Ο Ραφίνια, πάντως, όταν αποχωρούσε έκανε νόημα στον Ουρίμπε «έλα στα αποδυτήρια».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνώρισε την άσχημη εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πόρτο στις δηλώσεις του μετά το ματς. «Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει την πορεία στη φάση των ομίλων. Λάθη, ατομικά λάθη, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκτό από τα ματς της Μάντσεστερ Σίτι, τα υπολοιπα ήταν ισορροπημένα. Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα και αυτό στοίχισε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την επόμενη φάση του Europa League. Να εμφανιστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και καλύτερη φυσική κατάσταση.

Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, είναι προβλήματα που πρέπει να βρίσκουμε λύσεις», είπε στην κάμερα της Cosmote TV.

Τι δήλωσαν Εμβιλά και Ζοσέ Σα

«Είμαστε απογοητευμένοι κι από τα προηγούμενα κι από το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνέλθουμε να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και να είμαστε έτοιμοι για το Europa League. Είναι πρόβλημα τα πέναλτι. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να λειτουργούν πιο έξυπνα. Για να μην δίνουμε προβάδισμα στον αντίπαλο. Φταίνε όλα, φταίει η κούραση. Πρέπει να συνέλθουμε για να νικήσουμε το ματς πρωταθλήματος», σημείωσε ο Γάλλος μέσος των «ερυθρόλευκων».

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Σα τόνισε: «Θα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη κατάταξη στον όμιλο, πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Όμως δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και θα πρέπει να εστιάσουμε πλέον στην ευρωπαϊκή μας συνέχεια, στο Europa League».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments