Lifestyle

Αμανατίδου Instagram: Με κόκκινα εσώρουχα ποζάρουν Άννα και Έλενα

Αμανατίδου Instagram: Με κόκκινα εσώρουχα ποζάρουν Άννα και Έλενα
Αμανατίδου Instagram: Με εορταστική διάθεση φωτογραφίζονται οι κούκλες αδελφές.

Η Άννα και η Έλενα Αμανατίδου ποζάρουν με κόκκινα εσώρουχα, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμα φορά με το καλλίγραμμο σώμα τους, όπως φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram.

Η Άννα Αμανατίδου συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της σε έναν από τους κύκλους του Greece Next Top Model το οποίο συνεχίζεται στο Star. Στο γνωστό ριάλιτι λοιπόν, εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της όσο και με την πορεία της.

Το νεαρό μοντέλο, το οποίο κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και στον ελεύθερο χρόνο της χορεύει και γυμνάζεται, ασχολείται με το μόντελινγκ ερασιτεχνικά αν και έχει κατακτήσει και τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014. Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα, είναι fashion blogger και influencer ενώ φροντίζει να υπενθυμίζει σε κάθε της ακόλουθο τη φράση «αγάπα τον εαυτό σου, όπως και να είναι».

Ήταν στην τελική πεντάδα του GNTM

Διαθέτοντας έναν πολύ πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την αδελφή της, την Έλενα. «Πόσο όμορφες», «είστε υπέροχες» και «κουκλάρες» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που συνοδεύουν την εν λόγω ανάρτηση της πρώην παίκτριας του GNTM.

Θυμίζουμε πως η Άννα Αμανατίδου είχε καταφέρει να φτάσει στην τελική πεντάδα και σήμερα ασχολείται ενεργά με το Instagram και το YouTube, τα οποία διαχειρίζεται μόνη της με μεγάλη επιτυχία. Και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που είχε παραχωρήσει η ίδια στο «Μαζί σου», αρχικά η ίδια είχε τονίσει πως «ως προς το GNTM, θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όρια μου και έφτασα σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην έξω ζωή, όμως πρέπει να δώσεις παραπάνω πράγματα».

Της είχαν γίνει ανήθικες προτάσεις

Σήμερα, η όμορφη Θεσσαλονικιά θεωρεί τον εαυτό της influencer και είχε αναφέρει πως «γενικά ασχολούμαι καθημερινά με το Youtube. Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ χρόνο, πολλή προσπάθεια. Το Instagram είναι μέρος της δουλειάς μου», ενώ στη συνέχεια είχε τονίσει πως «παλιότερα μου είχαν γίνει και ανήθικες προτάσεις. Όταν πρωτοξεκινούσα, μου είχαν συμβεί αρκετά, αλλά πάντα ήμουν πολύ προσγειωμένη. Δίπλα μου είχα πάντα τους γονείς μου. Δεν δίνω δικαιώματα σαν άνθρωπος. Σε κάθε επάγγελμα συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι κατά πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments