Lifestyle

Τα κατέβασε μπροστά στη Άννα Μαρία ο Δημήτρης στο Big Borther – Το δείξανε οι κάμερες

Τα κατέβασε μπροστά στη Άννα Μαρία ο Δημήτρης στο Big Borther – Το δείξανε οι κάμερες
Big Borther Άννα Μαρία Πυργίδης: Νέα «ένταση» μεταξύ των δύο παικτών.

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother στον ΣΚΑΙ (Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου) είχε- ως συνήθως- από όλα αφού και ένταση σημειώθηκε στο σπίτι με ερωτήσεις από πρώην συγκάτοικους αλλά και υπήρξε ένα σκηνικό μεταξύ δύο παικτών και πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Το απόλυτο highlight του εν λόγω επεισοδίου του γνωστού ριάλιτι ήταν λοιπόν, όταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να κάνει μια πλάκα στον συμπαίκτη της, τον Δημήτρη Πυργίδη, γράφοντας με eyeliner πάνω στο μαγιό του «έχω μικρό πουλ@κι».

Εκείνος ενοχλήθηκε από το αστείο της και για αυτό έσπευσε να της αποδείξει το αντίθετο ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν επικές στιγμές, με τον Δημήτρη Πυργίδη να κατεβάζει το παντελόνι του, για να της δείξει τα προσόντα του κι εκείνη ουρλιάζοντας, να κρύβεται να μην δει.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θεωρείται το μεγάλο φαβορί

Μια «ανάσα» πριν τον τελικό του Big Brother, οι παίκτες δείχνουν το πιο επιθετικό και ανταγωνιστικό τους πρόσωπο. Η Σοφία Δανέζη είχε πρόσφατα έναν επικό καβγά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και τo έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Όποιος τα βάζει μαζί μου φεύγει, να το κατέχεις αυτό Big Brother. Φεύγει γιατί έχει άδικο», είναι από τις ατάκες της Άννας Μαρίας που έχουν ξεχωρίσει. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μέχρι και ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά δήλωσε ότι πιστεύει ότι η «δικηγορέσσα», όπως την αποκαλούν στο σπίτι, Άννα Μαρία θα είναι η νικήτρια του ριάλιτι. Και σίγουρα το μεγάλο φαν κλαμπ της συμφωνεί, αφού όσες φορές και να έχει βγει προτεινόμενη δεν έφτασε ούτε μια στο κατώφλι του σπιτιού του «Μεγάλου Αδελφού».

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι δικηγόρος. Όπως έχει δηλώσει, είναι ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments