Αθλητισμός

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βοτανικός: Πότε θα γίνει η συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βοτανικός: Πότε θα γίνει η συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου
ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βοτανικός: Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται.

Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν και αφορούν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι πότε θα γίνει η συνάντηση με τον Δήμο Αθήνας για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο trifilara.gr, με βάση τα γραφόμενα στο Μνημόνιο Συναντίληψης για τη Διπλή Ανάπλαση, ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση να προσεγγίσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να μάθει τη στάση της. Η προθεσμία λήγει σε λίγες μέρες και η επαφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, συμφωνα με τις συγκεκριμένες πληρορφορίες.

Πώς θα γίνει η προσέγγιση

Από τη μεριά του Δήμου, ο Κώστας Μπακογιάννης θα καλέσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Άλλωστε, ο πρόεδρος Τάκης Τριαντόπουλος εξήγησε στη συνέντευξη του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θύρας 13 ότι αυτή η απόφαση αφορά τον Γιαννακόπουλο και όχι τον ίδιο.

Ο Δήμος δεν θα καταθέσει αμέσως την τελική πρόταση του, αφού προηγουμένως πρέπει να καταγράψει τις ανάγκες της ΚΑΕ για να τις προσαρμόσει το σχέδιο για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ. Οπότε, μετά την επικοινωνία σε επίπεδο κορυφής θα συνεχιστούν τις συνεννοήσεις σε τεχνικό επίπεδο. Η μόνο περίπτωση να μην υπάρξει άλλη επικοινωνία, είναι η αρνητική απάντηση του Γιαννακόπουλου στον Μπακογιάννη από την αρχή και σε όλα.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη και τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων φορέων για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό:

«Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε». Είναι δεδομένο, και με βάση αυτή την ανακοίνωση, ότι το ραντεβού που θα έχουν Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος θα κρίνει πολλά για το πώς θα προχωρήσει το συνολικό σχέδιο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments