Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [11/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [11/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [11/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [11/12/20].

Κριός

Μερικές φορές το φως του φεγγαριού σας ξεγελά, άλλες δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χαίρονται οι ερωτευμένοι. Υπάρχει μια θαυμάσια ρομαντική ατμόσφαιρα… Αλλά μπορεί να σας ξεγελάσει και να κάνετε ή να πείτε κάτι, που ίσως μετανιώσετε αργότερα.

Ταύρος

Σήμερα θα θελήσετε να τερματίσετε μια σχέση που σας έχει προκαλέσει μόνο θλίψη. Παράλληλα, έχετε γνωρίσει κάποιο άτομο που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα κίνητρά σας, τους λόγους για τους οποίους χρειάζεστε αυτή την αλλαγή κατεύθυνσης.

Δίδυμοι

Το κίνητρο είναι η λέξη – κλειδί της μέρας. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι εμπλοκής σας σε μια σχέση, ίσως χρειάζονται αναθεώρηση υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων. Θα ωφεληθείτε αν σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και τι έχετε επιτύχει.

Καρκίνος

Είναι δύσκολο να μείνετε αποστασιοποιημένοι σε μια ερωτική σχέση. Όταν ερωτεύεστε, μπλέκεστε βαθιά. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον/την σύντροφό σας πώς αισθάνεται, καθώς μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντησή του/της. Μιλήστε για τις αλλαγές που χρειάζεστε, ώστε ο δεσμός σας να γίνει πιο βαθύς.

Λέων

Το πάθος είναι πολύ έντονο στη σχέση σας σήμερα. Μπορεί να έχετε διάθεση να πειραματιστείτε. Είστε και οι δύο πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να πάτε σε καινούργια μέρη. Πιστεύετε ότι η σχέση σας πρέπει να προχωρήσει αλλά δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς χρειάζεται να αλλάξει. Σύντομα θα το ανακαλύψετε.

Παρθένος

Μήπως το ταίρι σας παρασύρεται από κάποιες μη ρεαλιστικές ιδέες; Διαθέστε χρόνο για να συζητήσετε πού πιστεύετε ότι πηγαίνει η σχέση σας. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τα κίνητρά σας. Εάν ειλικρινείς σε αυτό το σημείο, τότε όλα θα μπουν στη θέση τους.

Ζυγός

Σας αρέσει να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται στις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει το σύμπαν. Σήμερα θα του επιτρέψετε να ταξιδέψει πιο μακριά από ποτέ. Οι θαυμαστές σας δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν. Τη μια στιγμή τους υπόσχεστε τον ουρανό και στα άστρα, την επόμενη κλείνεστε στον κόσμο σας!

Σκορπιός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε, να αφήσετε στην άκρη κάποιες ανησυχίες για το ταίρι σας. Εάν αισθάνεστε στεναχωρημένοι ή το κατηγορείτε για όλα, είναι καιρός να του δώσετε άφεση. Αντί να παραπονιέστε όλη την ώρα, προτιμήστε να μαγειρέψετε το αγαπημένο του φαγητό.

Τοξότης

Σήμερα ο έρωτας θα είναι έντονος και ρομαντικός. Απολαμβάνετε όλα τα υπέροχα πράγματα που σας προσφέρει ο/η σύντροφός σας. Αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποιείτε ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν, όλα έχουν ένα τίμημα. Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσετε εξ αρχής ποια είναι η συμφωνία.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Αφήστε πια τα μαύρα, βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας. Επίσης, αποφασίστε να βγάλετε τα σκούρα γυαλιά και αυτό το παγωμένο χαμόγελο από το πρόσωπό σας. Ζήστε τον έρωτα χωρίς δεύτερες σκέψεις για μια φορά.

Υδροχόος

Εάν κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας, σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πιο ένοχοι από το συνηθισμένο. Έχετε μια παρόρμηση να τα αποκαλύψετε όλα και την επόμενη στιγμή το μετανιώνετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και πάρτε μια πιο έγκυρη απόφαση αύριο.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε τις αναστολές σας. Εάν κρατάτε κάποιον/α σε απόσταση επειδή πιστεύετε ότι έτσι πρέπει, μπορεί να εκπλαγείτε από τον εαυτό σας απόψε… Η ένταση των συναισθημάτων σας βγαίνει στην επιφάνεια και είναι αδύνατον πια να συγκρατηθείτε και να μην εκφράσετε τον έρωτά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments