Lifestyle

Θέμης Κανέλλος: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του Big Brother

Θέμης Κανέλλος: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του Big Brother
Θέμης Κανέλος: Στον τελικό δεν θα βρεθεί ο 18χρονος Θέμης Κανέλλος, ωστόσο η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κι ο Δημήτρης Πυργίδης προκρίνονται για τη θέση του νικητή. 

Χθες στο live του Big Brother συνέβη η απόλυτη ανατροπή αφού αποχώρησε ο παίκτης που από πολλούς θεωρούνταν φαβορί. Συγκεκριμένα, στον τελικό δεν θα βρεθεί ο 18χρονος Θέμης Κανέλλος, ωστόσο η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κι ο Δημήτρης Πυργίδης προκρίνονται για τη θέση του νικητή.

Ποιος είναι όμως ο Θέμης Κανέλλος

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν γνωστός πριν μπει στο σπίτι του Big Brother έχοντας ήδη μεγάλο fan club λόγω του καναλιού του στο YouTube. Αν όμως δε γνώριζες πολλά για το Θέμη Κανέλλο, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο “Big Brother” ήρθε ο καιρός να μάθεις μερικά πράγματα για αυτόν.

Το όνομα που χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι “Themicorn” και όπως έχει δηλώσει τρέφει τεράστια αγάπη στο μακιγιάζ και δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνήσει χωρίς να βαφτεί. Άλλωστε στο κανάλι του στο Youtube πολλές φορές έχει δείξει τις τεχνικές και τα προϊόντα που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο Θέμης Κανέλλος είναι από την Αθήνα, όπου και μένει μαζί με τους γονείς του. Ο παίκτης γεννήθηκε το 2002 και είναι μόλις 18 ετών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themicorn (Θεμης Κανελλος) (@itsthemicornbitch)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments