Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ στις πρώτες θέσεις – Δείτε αναλυτικά την κατάταξη

Βαθμολογία Super League: Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ στις πρώτες θέσεις – Δείτε αναλυτικά την κατάταξη
Βαθμολογία Super League: Τα ματς της Κυριακής ήταν πολύ «δυνατά».

Τέσσερις ήταν οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League με νικήτριες ομάδες τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Άρη.

Λαμία – Ολυμπιακός 0-6

Με έξι γκολ… φιλοδώρησε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Λαμία, ο Ολυμπιακός (6-0), στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με τρία γκολ στο ά και άλλα τρία στο β΄ μέρος, έκανε επίδειξη δύναμης και πανηγύρισε την 9η νίκη του σε 10 αγώνες, καθώς μετρά και μια ισοπαλία.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 3-4

Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες στη Super League, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, πέρασε νικηφόρα με 4-3 από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς σε 10 αγώνες. Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του, αφού μπήκαν τέσσερα γκολ (τα τρία για την ΑΕΚ) μέσα στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα!

Βόλος – Παναιτωλικός 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 28ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζανακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0

Σε ένα ντέρμπι με μεγάλη ένταση, πολλά νεύρα, δοκάρι και πέναλτι, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με το… καλησπέρα, όταν το φάουλ του Μπρούνο Γκάμα στο 2ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!

Ακολουθεί ο βαθμολογικός πίνακας όπως καθορίστηκε από τα ματς της Κυριακής στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – 
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments