Αθλητισμός

Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης: Για τον Ιανουάριο πάει η απόφαση από την Εφέσεων

Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης: Για τον Ιανουάριο πάει η απόφαση από την Εφέσεων
Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η απόφαση θα βει τον Ιανουάριο του 2021.

Η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τον αθλητικό Τύπο, τις ομάδες της Super League, αλλά και τους οπαδούς των ομάδων εδώ και καιρό. Όμως, δεν έχει βγει ακόμα κάποια απόφαση.

Όπως αναφέρει το gazzeta.gr, η Επιτροπή Εφέσεων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα βγάλει απόφαση μέσα στον Ιανουάριο για την υπόθεση των ΠΑΟΚ – Ξάνθης, στην οποία διάδικος είναι ο Ολυμπιακός.

Η διακστική κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνεχίστηκε ανήμερα του ματς των Πειραιωτών με την Πόρτο και για άλλη μία φορά με φόντο την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων, με αρκετές ώρες νομικών αγορεύσεων. Όπως ήταν αναμενόμενο απόφαση δεν υπήρξε και η έδρα έκανε γνωστό πως περιμένει από όλες τις πλευρές υπομνήματα μέχρι την προσεχή Τετάρτη 16/12 στις 12.00. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι δύσκολο να υπάρξει απόφαση πριν από τις γιορτές.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δήλωση-καταγγελία Καραπαππά

Εν τω μεταξύ, η δήλωση-καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρη – ΠΑΟΚ, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως ο καταγγέλλων αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο πορτιέρε του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης όπως επίσης ο συμπαίκτης του, Γιώργος Δεληζήσης.

Ο αρχηγός του Άρη σε δηλώσεις του φέρεται να επιβεβαίωσε τα περί απόπειρας καταγγελίας. Η έρευνα τελεί υπό την επίβλεψη της αρμόδιας για θέματα αθλητισμού εισαγγελέως Θεσσαλονίκης, ενώ τα αδικήματα που ερευνάται εάν στοιχειοθετούνται είναι αυτά της απόπειρας δωροδοκίας, της απόπειρας παράνομης βίας και της απόπειρας χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα.

Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης έκανε δήλωση στην οποία τόνισε ότι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά, με μηνύσεις και αγωγές κατά του Κώστα Καραπαπά, ύστερα από την καταγγελία του δεύτερου για απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν από το ματς Άρης – ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση για το «καυτό» αυτό θέμα κυκλοφόρησε και ο Άρης. Ολόκληρη η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ενήμερη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με τις «καταγγελίες» των τελευταίων ωρών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ξέρει πως να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές της και το πράττει από την πρώτη στιγμή. Τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments