Lifestyle

Ρένια Τσακίρη Instagram: Φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Ρένια Τσακίρη Instagram: Φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δένδρο
Ρένια Τσακίρη Instagram: Είναι ένα κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι... αγάπης του ΣΚΑΙ «Power Of Love».

Η Ρένια Τσακίρη έκανε μια νέα ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram και αναστάτωσε καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χωρίς ρούχα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φωτογραφίζεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της χωρίς να φοράει κάποιο ρούχο, τουλάχιστον από τη μέση και πάνω, το σημείο δηλαδή που φαίνεται στην κάμερα.

Είναι ένα κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι… αγάπης του ΣΚΑΙ «Power Of Love». Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, η πρώην παίκτρια του POL αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες της και δεν έκρυψε πως θέλει να κάνει μια αισθητική αλλαγή.

«Το Power of Love ήταν κάτι καινούριο για εμένα. Πήγα να δείξω ποια είμαι και  να περάσω καλά με κάποιους ανθρώπους που δεν . Η αλήθεια είναι ότι- μη σου λέω ψέματα- απέκτησα πολλά ψυχολογικά από το παιχνίδι. Δεν το περίμενα να είναι έτσι», είχε δηλώσει στο womensnews.

«Ήταν μια όμορφη εμπειρία, αλλά ως εκεί, δε θα το ξαναέκανα. Το μόνο που μπορώ να πω ότι κέρδισα από τη συμμετοχή μου ήταν το μετά και κάποιες δουλειές», είχε συμπληρώσει για να τονίσει πως «γνώρισα αρκετούς, ήρθα κοντά με κάποιους, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε επαφή με όλους».

«Δεν ταιριάξαμε όλοι με όλους. Όσοι δεν μου φέρθηκαν καλά δεν υπάρχουν στη ζωή μου και δεν λέμε ούτε γεια ούτε καλησπέρα. Πλέον, έχω επαφές με συγκεκριμένα άτομα. Ακόμα και με τον Παύλο που έχουμε χωρίσει, έχουμε κάποιες τυπικές επαφές, αλλά ως εκεί».

Να αναφέρουμε πως μαζί με τον Παύλο Τερζόπουλο, ήταν ζευγάρι για έναν χρόνο και δυόμιση μήνες. Όσο για το αν τον Παύλο τον γνώριζε εκτός παιχνιδιού και αν θα έκανε σχέση μαζί του, «όντως, μέσα εκεί τον κοίταξα παραπάνω λόγω συγκυριών. Αλλά νομίζω, ότι εκτός σπιτιού μπορεί να μην τον κοίταζα καν. Ούτε σαν εμφάνιση ούτε σαν χαρακτήρα».

«Κάναμε μια σχέση μέσα σε ένα ριάλιτι, που ήταν πρωτόγνωρο και για τους δύο μας. Μετά, το τέλος του Power of love πήραμε αρκετή δημοσιότητα, ξεκίνησε να μας ακολουθεί αρκετός κόσμος και σ’ ένα μεγάλο βαθμό όλο αυτό μας επηρέασε. Χωρίσαμε για ασυμφωνία χαρακτήρων, ζήλια και ψυχολογικό πόλεμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments