Lifestyle

Η Έλενα Κρεμλίδου μπαίνει στο Survivor και αναμένουμε εμφράγματα

Η Έλενα Κρεμλίδου μπαίνει στο Survivor και αναμένουμε εμφράγματα
Έλενα Κρεμλίδου Survivor: Στην ομάδα των «Μαχητών» θα ενταχθεί το φωτομοντέλο.

Τα ονόματα των «Μαχητών» του Survivor που έχουν «κλειδώσει» μέχρι τώρα και ετοιμάζονται να κάνουν το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο έκανε γνωστά η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο, με τον ΣΚΑΪ να έχει επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε «δυνατά» ονόματα που θα ιντριγκάρουν το κοινό τόσο με την προσωπικότητα όσο και με τα καλογυμνασμέvα τους σώματα.

Ποιοι είναι οι νέοι «Μαχητές», λοιπόν; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα, μεταξύ των «Μαχητών» θα δούμε τους Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψε η εκπομπή του Mega:

Μερικά λόγια για την Έλενα Κρεμλίδου

H Έλενα Κρεμλίδου έχει δοκιμάσει την τύχη της ως τσιρλίντερ, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή και σε όλες τις παρουσίες της, κερδίζει το κοινό με τη σέξι εμφάνισή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλενα ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τη φιλία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι οι αληθινοί φίλοι είναι «μετρημένοι», σχόλιο που οδήγησε την Κρεμλίδου στο να του κάνει μια δική της ερώτηση: «Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του;» Σε εκείνο το σημείο, η 23χρονη παρουσιάστρια-μοντέλο έβαλε τα κλάματα, αν και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί, εκείνη δεν ήταν σε θέση να το εξηγήσει.

Τότε, ο Αρναούτογλου πρόσθεσε: «Δεν περίμενα σε όλα αυτά να συγκινηθείς με τη φιλία. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη. Είσαι πολύ γλυκό παιδί. Είναι η πρώτη μας γνωριμία, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ονομάζεται elena_mariposa. Στην περιγραφή του λογαριασμού της έχει γράψει: «ταπεινή αρκετά για να ξέρω ότι δεν είμαι καλύτερη από κανένα άλλο και σοφή αρκετά για να ξέρω ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους».

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις της Έλενας Κρεμλίδου στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments