Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια άναψαν στην πλατεία Αριστοτέλους, ανοίγοντας επίσημα τη χριστουγεννιάτικη σαιζόν.

Τα γιορτινά της φόρεσε η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη που από σήμερα το απόγευμα φωταγωγήθηκαν τα δύο δέντρα που είχαν στηθεί τις προηγούμενες ημέρες και ολοκληρώθηκαν οι περιμετρικές κατασκευές. Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, τα 9.000 Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που στολίζουν το κεντρικό δέντρο ύψους 13 μέτρων και οι 1.500 λάμπες που το πλαισιώνουν, δημιουργούν όμορφα «παιχνίδια» με του φως αφού δημιουργήθηκε επί τόπου συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη διαχείρισή του (lighting show).

\

Στην πλατεία Αριστοτέλους έχει τοποθετηθεί παραπλεύρως και δεύτερο δέντρο ύψους 16 μέτρων και δεν απουσιάζει ούτε φέτος η φάτνη. Οι περιμετρικές κατασκευές (Κόκκινοι Πύργοι) είναι από πέρσι και μεταποιηθήκαν για τις ανάγκες του φετινού διακόσμου.

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους έσπευσαν να φωτογραφηθούν, να ανταλλάξουν αγκαλιές κάτω από τα φωτισμένα δέντρα και να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Θυμίζουμε ότι, πέρα από τους στολισμούς που έχουν γίνει σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Θεσσαλονίκης, φέτος ο δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στον στολισμό και των νοσοκομείων. Μάλιστα, στις 8 Νοεμβρίου παρουσία του Κωνσταντίνου Ζέρβα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του δέντρου που έχει στηθεί στο «ΑΧΕΠΑ». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάφορα σημεία της πόλης τοποθετήθηκαν πάνω από 50 δέντρα με τον ανάλογο φωτισμό, στολίστηκαν πάνω από 30 δρόμοι ενώ τοποθετήθηκαν και νέες φάτνες. Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται και ο ημιμόνιμος εναέριος στολισμός στο Καπάνι.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments