Video

Ελίφ επεισόδιο 737: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 15/12 – Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους

Ελίφ επεισόδιο 737: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 15/12 – Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους
Ελίφ επεισόδιο 737: Η Χουμεϊρά προειδοποιεί την Παρλά και τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Η Παρλά απολογείται για τη συμπεριφορά της.

Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίζει το φτωχό κορίτσι, στο οποίο έδωσαν τη ζακέτα της Ελίφ αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται. Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και ο Κερέμ συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την κοπέλα. Δεν μπορεί να τη βγάλει λεπτό από το μυαλό του. Ο Τζαφέρ χτυπάει τη Σεμά την οποία κατηγορεί για την εξαφάνιση της Ελίφ.

Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για τις απειλές της Λεμάν. Το επόμενο πρωί η Ελίφ ξυπνάει. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό και ο Εμιρχάν το μοιράζεται με την Ελίφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι και αυτοί πολύ φτωχοί. Όταν βρίσκει ευκαιρία η Ελίφ το σκάει και η Ζουλιντέ πανικοβάλλεται όταν αντιλαμβάνεται την απουσία της. Ο Εμιρχάν σκέφτεται πως η Ελίφ δεν τον συμπάθησε για αυτό και έφυγε.

Ο Κερέμ βλέπει τη Ρεϊχάν να περπατάει με δυσκολία και καταλαβαίνει πως την πονάει ακόμα το πόδι της. Της ζητάει να καθίσει και φροντίζει το πόδι της ενώ έρχεται η Παρλά και γίνεται έξαλλη όταν τους βλέπει. Η Ρεϊχάν φεύγει και συνειδητοποιεί και εκείνη πως έχει αισθήματα για τον Κερέμ, τα οποία όμως προσπαθεί να κρύψει. Η Παρλά συνεχίζει να φωνάζει στον Κερέμ και του λέει πως θα τη χάσει αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Η Χουμεϊρά τους βλέπει σε αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να ηρεμήσει την Παρλά. Της λέει πως δεν είναι αυτός τρόπος για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ και πως χρειάζεται ένα καλύτερο σχέδιο. Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι ψωμί στα χέρια της.

Έφυγε από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μην γίνεται βάρος. Η Παρλά τα βάζει με τη Γιλντίζ όταν της σερβίρει τον καφέ της. Η κοπέλα θεωρεί πως ο Κερέμ φέρεται πολύ καλά στο υπηρετικό προσωπικό. Η Χουμεϊρά προειδοποιεί την Παρλά και τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Η Παρλά απολογείται για τη συμπεριφορά της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments