Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/12/20].

Κριός

Αν ασχολείσαι με επαναλαμβανόμενα μοτίβα που είχες αποφασίσει ν’ αποφύγεις ή να εξαφανίσεις, τότε θα χρειαστείς πιο ανοιχτό μυαλό. Αν ακολουθήσεις ένα νέο ρομαντικό μονοπάτι, θα καταφέρεις να σημειώσεις την πρόοδο που επιθυμείς. Απαλλάξου από πεποιθήσεις και ρουτίνες που σε «πνίγουν». Αισθάνεσαι εμπνευσμένη αυτή η στιγμή…. και η ελευθερία που επιθυμείς, είναι απαραίτητη και σου αξίζει.

Ταύρος

Το φεγγάρι ενισχύει την περιπέτεια και παίζει ρόλο στη μείωση των ανασφαλειών που έχεις στα ερωτικά σου. Θα μπορέσεις να προσδιορίσεις τον τρόπο που οι περιορισμοί που επέβαλες στον εαυτό σου, εμπόδιζαν τη χαρά που προσπαθείς τώρα να δημιουργήσεις στην ερωτική σου ζωή. Η απελευθέρωση όσων σε περιόριζαν, θα φέρουν επίσης μια συναρπαστική αποκάλυψη. Όσον αφορά τα ερωτικά σου θέματα τώρα, ετοιμάσου να προχωρήσεις επιτέλους! 

Δίδυμοι

Βάλε μεγαλύτερους στόχους, σκέψου πιο τολμηρά και εμπιστέψου τις φιλόδοξες ιδέες που προκύπτουν. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσεις…κι όχι να αποφύγεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Το υποσυνείδητό σου κρατά πολλές απαντήσεις για το λόγο που πρέπει να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου. Μόλις τα καταφέρεις, τότε η ερωτική σου ζωή μπορεί πραγματικά να αρχίσει να κάνει βήματα. Όσο περισσότερο αφήνεις να φανεί ο πραγματικός εαυτός σου, τόσο πιο βαθιά θα γίνει η σχέση με το ταίρι σου. 

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά, θα αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα για το αν θα μιλήσεις, ή δεν θα πεις τίποτα. Κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, σε παροτρύνει να πεις όσα σκέφτεσαι από τα βάθη της καρδιάς σου. Θα έχεις επιφυλάξεις σχετικά με το αν είναι δυνατόν να δηλώσεις τις απόψεις σου χωρίς να διαταράξεις την ειρήνη. Η διαίσθηση της καρδιάς σου είναι όπως πάντα, η φωνή που πρέπει να ακούσεις. 

Λέων

Το ένστικτό σου θα αποκαλύψει μια σύνδεση στη σχέση σου, που περιμένει να αξιοποιηθεί. Δεν πιστεύεις πως είναι καιρός να το κάνεις… αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στη δυνατή φωνή της λογικής σου. Μπορεί να σκέφτεσαι ψυχρά και λογικά- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προθέσεις σου δεν είναι ζεστές! Αν αισθάνεσαι ότι αυτή η ευκαιρία δεν θα σε περιμένει για πολύ, τότε έχεις δίκιο.

Παρθένος

Ο Κρόνος φαίνεται να έχει ένα τελευταίο μάθημα στο μανίκι του για σένα. Ίσως αναφέρεται σε μια ανισορροπία δύναμης και ελέγχου της ερωτικής σου σχέσης. Αν και το θέμα είναι πιθανώς μικρό, θα μπορούσε εύκολα να κλιμακωθεί. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λύσει μια ανοιχτή συζήτηση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να είσαι αισιόδοξη και ευγενική. Υποστήριξε οποιαδήποτε ανταλλαγή εφαρμόζοντας και τα δύο και δες για πότε θα εξαφανιστούν τα σφιγμένα χείλη του εραστή σου.

Ζυγός

Περιμένει ένα μάθημα στα ερωτικά σου που σίγουρα θα ρίξει χρήσιμο και έγκαιρο φως στην ερωτική σου ζωή. Πρέπει όμως να είσαι δεκτική στις νέες εμπειρίες και στην καινούργια στάση που πρέπει ν’ ακολουθήσεις… ειδικά αν το ταίρι σου, έχει διαφορετικές αλλά ενδιαφέρουσες απόψεις για τη ζωή. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο άνοιγμα του νου και της καρδιάς σου απέναντι σε κάτι που ποτέ δεν είχες σκεφτεί ή είχες απορρίψει στο παρελθόν. Το να είσαι δεκτική σε ό,τι προκύπτει…μπορεί να είναι πολύ σέξι!

Σκορπιός

Έχεις έναν έμπιστο φίλο κι εραστή…γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξή του για τα ερωτικά σου διλήμματα. Όμως για οποιοδήποτε θέμα πρόκειται ν’ ανοίξεις συζήτηση, φρόντισε να μην το επηρεάσει η αρνητική ενέργεια. Όσο περισσότερο μπορείς να εστιάσεις στις λύσεις παρά στο πρόβλημα, τόσο ευκολότερα θα λυθεί. 

Τοξότης

Ένας ανεπιθύμητος οικονομικός περιορισμός μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στη σχέση σου. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί και να συζητηθεί ανοιχτά με τον εραστή σου. Σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μερικές διευκρινίσεις με το ταίρι σου. Το καλό με σένα είναι πως μπορείς να κινηθείς διπλωματικά. Μπορείς να μετατρέψεις μια δύσκολη κατάσταση σε ευκαιρία….επομένως αντικατέστησε την αρνητικότητα που επικρατεί…με αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα μπορούσε να σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να αποδεχτείς, όλα όσα πρέπει να σε κάνουν χαρούμενη στα ερωτικά σου. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα αν έχεις πετύχει κάτι εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, που θα σε κάνει να χοροπηδάς από χαρά. Εκμεταλλεύσου τώρα την ευκαιρία να απολαύσεις τα φώτα του προβολέα. Θα ξαναθυμηθείς πώς μερικές φορές, η επιτυχία….είναι ιδιαίτερη αφροδισιακή.

Υδροχόος

Η επιρροή της Σελήνης θα σου θολώσει τη σκέψη τώρα, σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη συναισθηματική σου ενέργεια που εξαντλείται με περισσότερους από έναν τρόπους. Έχεις καταλάβει πως δεν μπορεί να διατηρηθεί ένας συγκεκριμένος ρυθμός στα ερωτικά σου. Αυτό σημαίνει ανακατανομή των παθιασμένων αποθεμάτων σου. Το σύμπαν σε παροτρύνει να φροντίσεις τον εαυτό σου κι έχεις την υποχρέωση να το ακούσεις!

Ιχθύες

Μια ρομαντική ευκαιρία ή πρόσκληση μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολλά, χωρίς να βιαστείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ίσως υπήρξε μια στιγμή στο παρελθόν που δεν εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο. Η καρδιά σου όμως, είναι αναμφίβολα πιο επιλεκτική τώρα! Ορίζεις επίσης υψηλότερα πρότυπα για τον εαυτό σου…..και αυτή η τίμια συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό σου, θα κάνει αναμφίβολα καλό στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments