Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Σε ποιες θέσεις σκοπεύουν να ενισχυθούν οι «κιτρινόμαυροι»

Άρης μεταγραφές: Σε ποιες θέσεις σκοπεύουν να ενισχυθούν οι «κιτρινόμαυροι»
Άρης μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λίντσεϊ Ρόουζ, αν πωληθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O Άρης παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με βάση τη δική του εικόνα, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων του πρωταθλήματος, κάνει μεγάλα όνειρα για τη σεζόν. Έτσι, ιδιαίτερη αξία θα έχουν οι κινήσεις που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Sportday αναφέρεται στον σχεδιασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Μου λένε ότι στου Χαριλάου έχουν ήδη βρει παίκτη για να καλύψει το κενό του Ρόουζ στην περίπτωση που μοσχοπουληθεί ο Λίντσεϊ. Λέγεται, μάλιστα, ότι με τα χρήματα, εκτός από κεντρικό αμυντικό ο Θοδωρής θα πάρει και φορ. Έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, διότι θεωρεί ότι ουσιαστικά παίζει στο πρωτάθλημα με μοναδικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Α, έχει βρει και παίκτη από την ελληνική αγορά ο Καρυπίδης!».

Πρόβλημα με τον Κάτσε εν όψει του ματς με τον ΟΦΗ

Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου στο Ηράκλειο. Δυστυχώς, για τον παίκτη και για τον Άκη Μάντζιο, με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Έργκους Κάτσε ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε για προληπτικούς λόγος. Βέβαια, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του αύριο (18/12) πριν η ομάδα ταξιδέψει για την Κρήτη και τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλι Αντέμ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (U-21). Το σημερινό πρόγραμμα των «κιτρίνων» περιλάμβανε βίντεο – ανάλυση, ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις.

Τι γίνεται με την υπόθεση Σιαμπάνη

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χρυσόγονος. Ο συνταγματολόγος και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση της φερόμενης προσπάθειας δωροδοκίας του γκολκίπερ του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χρυσογόνος είπε: «Ηταν αναμενόμενο να υπάρξει έρευνα για το πως διέρρευσε το συμβόλαιο του Μάριου Σιαμπάνη και ενδέχεται να πάει και στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αν υπάρξει κίνηση από την πλευρά του παίκτη ή της ομάδας».

Έπειτα πρόσθεσε ότι: «Το άρθρο 30 του κώδικα δεοντολογίας στην πρώτη παράγραφο αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής οφείλει να το γνωστοποιήσει στην ΕΠΟ εντός 48 ωρών. Στην δεύτερη παράγραφο αναφέρει πως αν δεν το κάνει γνωστό θα υπάρχει ποινή αποκλεισμού δύο ετών, αλλά αυτές οι δύο παράγραφοι δεν συνδέονται. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαστρεβλώνει τον κώδικα με τις ερμηνείες της καθώς ενώνει τις δύο παραγράφους και με τα δύο χρόνια που μπορεί να επιβληθούν θα προκαλέσει εξόντωση σε έναν αθλητή».

Τέλος, παρατήρησε ότι: «Χωρίς να υπάρχει δόλος θα πρόκειται για μία εξοντωτική ποινή και εφόσον έχει ενημερώσει την ΠΑΕ Άρης, δεν τίθεται θέμα ότι υπάρχει δόλος του παίκτη και πρόκειται για μία προσπάθεια εκφοβισμού του παίκτη από τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments