Διεθνή

Οργή για τη Μελάνια – Η κίνησή της σε νοσοκομείο παιδιών που εξόργισε

Οργή για τη Μελάνια – Η κίνησή της σε νοσοκομείο παιδιών που εξόργισε
Μελάνια Τραμπ: Στόχος αρνητικής κριτικής η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ για μια ακόμα φορά.

Η Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την ετήσια επίσκεψή της στο Children’s National Hospital- για τελευταία φορά στην θητεία της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ- επιλέγοντας με φορέσει ένα απίθανο παλτό Diane von Furstenberg και γόβες στιλέτο.

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής λοιπόν, έκανε μια ακόμα αψεγάδιαστη εμφάνιση με εντυπωσιακό look, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων στην Ουάσινγκτον.

Τηρώντας την ετήσια παράδοση ανάγνωσης σε παιδιά που νοσηλεύονται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, μόνο δύο παιδιά βρέθηκαν στον ίδιο χώρο όπου η Μελάνια διάβασε το παραμύθι, την ώρα που τα υπόλοιπα παρακολούθησαν την ανάγνωση σε ζωντανή σύνδεση από τα δωμάτιά τους.

Γιατί συζητήθηκε τόσο πολύ η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ;

Πριν αρχίσει την διαδικασία της ανάγνωσης, η Μελάνια θεώρησε σωστό να αφαιρέσει την μάσκα προστασίας της, παραβιάζοντας την πολιτική που ισχύει στη χώρα και ιδιαίτερα μέσα στα νοσοκομεία, όπως πολλοί παρατήρησαν.

Σύμφωνα με την πολιτική του νοσοκομείου, όλοι πρέπει να φορούν μάσκα ανά πάσα στιγμή, σε όλες τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, προκειμένου να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όμως, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ αφαίρεσε τη μάσκα και προχώρησε στην ανάγνωση, κάτι για το οποίο τη σχολιάζουν καθώς έθεσε σε κίνδυνο την υγεία παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Τι απαντά ο Λευκός Οίκος για το περιστατικό;

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε αργότερα δήλωση αναφέροντας ότι «λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, η εκδήλωση ήταν περιορισμένη σε αριθμό συμμετεχόντων και όλοι οι επισκέπτες ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις».

«Η επίσκεψη ακολούθησε τα πρωτόκολλα μάσκας του νοσοκομείου για δημόσιους ομιλητές, βάσει της καθοδήγησης της Περιφέρειας της Κολούμπια, που αναφέρει ότι δεν απαιτείται μάσκα όταν κάποιος δίνει ομιλία σε ζωντανή μετάδοση ή σε ακροατήριο, υπό την προϋπόθεση ότι κανείς δεν βρίσκεται σε απόσταση κοντινότερη των έξι μέτρων από τον ομιλητή».

«Σε όλη τη μετάδοση, η πρώτη κυρία στάθηκε πάνω από δώδεκα μέτρα μακριά από τους άλλους μέσα στο τετραώροφο αίθριο. Η επίσκεψη, η οποία μεταδόθηκε σε 325 δωμάτια νοσοκομειακών ασθενών, ακολούθησε αυτές τις οδηγίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments