Διεθνή

Paul McCartney: Ο ηγέτης των Beatles ανάμεσα στους πρώτους star που θα κάνουν το εμβόλιο

Paul McCartney: Ο ηγέτης των Beatles ανάμεσα στους πρώτους star που θα κάνουν το εμβόλιο
Paul McCartney: Ο σπουδαίος Βρετανός μουσικοσυνθέτης θα είναι ανάμεσα στους διάσημους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Το μέλος των θρυλικών Beatles, ο Paul McCartney, δεσμεύτηκε να είναι μεταξύ των πρώτων σταρ του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος που θα κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19, προσφέροντας μια τονωτική ένεση στην εκστρατεία εμβολιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει στη Βρετανία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της The Sun. Ο 78χρονος μουσικός, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ της τρίτης πληθυσμιακής ομάδας που θα μπορεί να κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός μαζί με τους άλλους συμπολίτες του που είναι άνω των 75 ετών, σημείωσε ότι πιστεύει πως το εμβόλιο αυτό προσφέρει στη Βρετανία μια διέξοδο από την τραγωδία της πανδημίας της COVID-19, προσθέτει η Sun.

“Το εμβόλιο θα μας βγάλει από όλο αυτό”, δήλωσε σε συνέντευξή του στην βρετανική ταμπλόιντ. “Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε, ξέρω ότι θα το ξεπεράσουμε και είναι σπουδαία η είδηση για το εμβόλιο. Θα το κάνω αμέσως μόλις μου επιτραπεί”, πρόσθεσε. Ο McCartney σημείωσε επίσης ότι αδημονεί να ανέβει ξανά στη σκηνή το ταχύτερο δυνατόν μετά την ακύρωση φέτος του Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι.

Η μάσκα έγινε το αγαπημένο αξεσουάρ του

H μάσκα αποτελεί το μοναδικό όπλο αυτή τη στιγμή για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μέχρι να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε το εμβόλιο, η μάσκα αποτελεί τη μοναδική ασπίδα προστασίας μας. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά και ο Paul McCartney, ο οποίος δηλώνει πως του αρέσει να φοράει μάσκα όχι μόνο για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί του προσφέρει κάλυψη και ο κόσμος δεν τον αναγνωρίζει.

Όπως δήλωσε στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM: «Μου αρέσει η μάσκα. Μπήκα στη δουλειά σήμερα φορώντας μάσκα, κοιτάζοντας όλους στα μάτια. Και τους είπα: “Χαίρετε. Δεν ξέρετε ποιος είμαι. Νομίζω ότι με γνωρίζετε”». Όταν ο οικοδεσπότης τον ρώτησε, αν του αρέσει η ανωνυμία, ο καλλιτέχνης είπε ότι «μπορώ να πάω οπουδήποτε και να κάνω οτιδήποτε».

Ο Paul McCartney μίλησε και για τις δυσκολίες που επιφύλαξε το 2020 για τον πλανήτη. «Παρόλο που ήταν ίσως η πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας… γιατί ξέρετε, όταν υπήρχαν άλλες μεγάλες κρίσεις όπως το AIDS, η γρίπη των πτηνών ή το SARS ή οτιδήποτε άλλο, πιστεύαμε ότι συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό συμβαίνει σε εμάς, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή τι κάνεις », είπε.

Αλλά ο σταρ πρόσθεσε ότι προσπαθεί να δει τα θετικά. «Σε αυτήν την πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας, νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα από αυτό, όπως, είναι πολύ καλό να πηγαίνεις πιο σιγά, είναι πολύ καλό να είσαι με την οικογένειά στου, να έχεις χρόνο για ανθρώπους αντί για απλά τρέχεις, και για μένα ήταν η ασημένια επένδυση», είπε. Για τον Paul McCartney το ότι πέρασε τους πρώτους μήνες της καραντίνας με την κόρη του και τα εγγόνια του ήταν πραγματικά κάτι «ξεχωριστό». «Δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι κάτι που έφερε πολλούς ανθρώπους κοντά, οπότε ελπίζω να μάθαμε κάτι από αυτό», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments