Lifestyle

Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το κορίτσι του Ρονάλντο ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα

Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το κορίτσι του Ρονάλντο ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα
Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Δημοσίευσε δύο τολμηρές φωτογραφίες της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται για τη Γιουβέντους με τον ίδιο να θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος.

Σε μια ανάρτησή της πρόσφατα, στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της στο Instagram φαίνεται πως πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο τα απαραίτητα τα οποία δεν ήταν άλλα από τα κόκκινα εσώρουχά της, με την ίδια να είναι συντονισμένη με το κλίμα των Χριστουγέννων.

Δεν ξέρει μόνο από γκολ αλλά και από αισθησιακές φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την ίδια

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η αρραβωνιαστικιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ των γηπέδων, εξάλλου, φαίνεται πως ξέρει από σέξι πόζες καθώς δημοσίευσε δύο τολμηρές φωτογραφίες της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού τους, ακριβώς δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και αυτό της το look θα μπορούσε να πει πως είναι κάτι συνηθισμένο για εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως υπάρχει ένα μυστικό για να κρατάει ζωντανή τη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, κι αυτό δεν είναι άλλο από το να φορά κάθε βράδυ στο κρεβάτι μόνο τα σέξι της εσώρουχα.

Πάντα κοιμάται με τα εσώρουχά της και προτιμά να είναι σέξι και όχι οτιδήποτε άλλο

Όταν η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», είχε πει πως «το να είσαι σύντροφος κάποιου τόσο διάσημου δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό που νιώθω για εκείνον είναι πιο δυνατό από κάθε πίεση. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός».

«Αλλά το να αποπλανείς και να ονειρεύεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πάντα κοιμάμαι με τα εσώρουχα και προτιμώ σέξι εσώρουχα», είχε τονίσει το διάσημο μοντέλο για το μυστικό που κρατά τη φλόγα της σχέσης τους αναμμένη. «Είναι άνετο, είναι και σέξι και ρομαντικό. Τα συνδυάζει όλα και θα κάνει και τον άντρα σας χαρούμενο», είχε προσθέσει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, παροτρύνοντας τις αναγνώστριες της συνέντευξης να υιοθετήσουν το «τρικ» της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments