Αθλητισμός

Χασάν Ολυμπιακός: Μετά τα Χριστούγεννα θα κάνει τις νέες εξετάσεις

Χασάν Ολυμπιακός: Μετά τα Χριστούγεννα θα κάνει τις νέες εξετάσεις
Χασάν Ολυμπιακός: Μπορεί να πάει καλύτερα τις τελευταίες ημέρες αλλά τα σενάρια για τον Κώστα Μήτρογλου δίνουν και παίρνουν.

Μετά τα Χριστούγεννα θα κάνει τις νέες εξετάσεις ο Αχμέντ Χασάν για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο Αιγύπτιος πάει καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα πρέπει να γίνουν και οι επόμενες εξετάσεις για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά.

Στου Ρέντη αισιοδοξούν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Ακόμα ωστόσο, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον Χασάν. Οι Πειραιώτες ψάχνονται να αποκτήσουν και επιθετικό, αλλά ακόμα θα περιμένουν τον Χασάν.

Αν πράγματι ο Αιγύπτιος καταφέρει και μπει στις προπονήσεις, τότε θα περιμένουν αυτόν και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν για άλλον φορ, ενώ τα σενάρια για τον Κώστα Μήτρογλου δίνουν και παίρνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ.

Πάντως, να αναφέρουμε πως από τις αρχές Δεκεμβρίου είχε παραταθεί για μερικές εβδομάδες η απουσία τόσο του Χασάν όσο και του Μπρούνο στον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας είχαν εμφανίσει κάποιες επιπλοκές από την πρόσφατη έκθεσή τους στον κορωνοϊό.

Αυτό είχε ανακοινωθεί από τον σύλλογό τους, με υπενθύμιση πως η γενική κατάστασή τους είναι καλή, αλλά κρίθηκε απαραίτητο, για προληπτικούς λόγους, η επιστροφή τους να πραγματοποιηθεί αργότερα, ούτως ώστε να είναι απολύτως υγιείς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή.

Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους».

Να αναφέρουμε πως ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην πορτογαλική Ρίο Άβε, στην οποία υπήρξε και μέλος των ακαδημιών της για έναν χρόνο. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε το 2012 και παρέμεινε εκεί έως και το 2015, σκοράροντας 24 γκολ σε 66 αγώνες πρωταθλήματος. Το 2015, πήρε μεταγραφή στην Μπράγκα, με την οποία έχει πετύχει έως τώρα 17 γκολ σε 57 αγώνες πρωταθλήματος.

Από το 2018, αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Από το 2011, ξεκίνησε να αγωνίζεται και στις μικρές ομάδες της Εθνική Αιγύπτου. Αρχικά στην U17 και αργότερα στην U20 και U23. Το 2013, έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, στην οποία έχει συμμετάσχει 15 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Υπήρξε βασικός στέλεχος της ομάδας, στο Αφρικανικό Κύπελλο, του 2017, όπου η Αίγυπτος έφτασε έως και τον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments