Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης: Ετοιμάζεται να αποχωρήσει

Χρήστος Δώνης: Ετοιμάζεται να αποχωρήσει
Χρήστος Δώνης: Η περίπτωση του δανεισμού είναι προ των πυλών.

Ο Χρήστος Δώνης φαίνεται ότι μετά από ένα τρίμηνο στην Ιταλία ετοιμάζεται να αποχωρήσει καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, προτελευταία. Ακόμα και με την αλλαγή προπονητή στην Άσκολι, εκείνος προκοπή δεν έχει δει…

Για αυτό πλέον, είναι οριστικό. Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το SPORTIME, το συμβόλαιο του είναι τριετές και σε καμία περίπτωση δεν φέρεται διαθέσιμος να το «σπάσει». Οπότε η περίπτωση του δανεισμού είναι προ των πυλών.

Το «who is who» του Χρήστου Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου την 1η Ιουλίου 2012, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έως το 2015. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην επικράτηση της ομάδας του με σκορ 4-0 επί της Προοδευτικής στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, η οποία διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου 2013, πετυχαίνοντας, στη διάρκειά της, το πρώτο του τέρμα με την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τον Ιανουάριο του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η «βάση» του ήταν για χρόνια ο Παναθηναϊκός αλλά είχε δοθεί πολλές φορές δανεικός

Στις 21 Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κέρκυρα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα που έληξε 4-0. Αυτό ήταν το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Έτσι, τον Μάϊο του 2018 ανανέωσε ξανά τη συνεργασία του με τους «πράσινους» έως τον Ιούνιο του 2020.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την πάροδο των χρόνων, έχει δοθεί πολλές φορές δανεικός σε άλλες ελληνικές ομάδες. Για παράδειγμα, τον Ιανουάριο του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στην ελβετική Λουγκάνο, όπου αγωνιζόταν και ο αδελφός του Τάσος. Επιπλέον, στις 28 Ιουνίου 2016 παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, για έναν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα αν και έναν χρόνο μετά, αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να συνεχίσει, εκ νέου ως δανεικός, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments