Αθλητισμός

Αραούχο Λας Πάλμας: Πού χάθηκε ο Αργεντινός

Αραούχο Λας Πάλμας: Πού χάθηκε ο Αργεντινός
Αραούχο Λας Πάλμας: Έχει να παίξει εδώ και έναν μήνα περίπου.

Από τις 22 Νοεμβρίου έχει να παίξει ο Σερχίο Αραούχο, με τα… ίχνη του να έχουν χαθεί στη Λας Πάλμας, αν και στην Ελλάδα εξακολουθούν να τον θυμούνται παρότι το τελευταίο πέρασμά του δεν ήταν εξίσου εντυπωσιακό με το προηγούμενο.

Φαίνεται πως ενδιαφέρει, όμως αρκετό κόσμο. Το όνομα του κάνει… κλικ σε οπαδούς διαφόρων ομάδων. Αλλά και παράγοντες. Όπως και σε προπονητές! Για αυτό καλό είναι να έχουμε κατά νου αυτή τη λεπτομέρεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αθλητική εφημερίδα SPORTDAY.

Η καριέρα του Σέρχιο Αραούχο μέχρι τώρα

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών. Τον χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην Ένωση, αυτή τη φορά για έναν χρόνο. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός σε άλλες ομάδες. Αυτήν την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το Πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς.

Το 2015, πήρε μεταγραφή στη Λας Πάλμας. Το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ ενώ πέντε χρόνια αργότερα ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments