Αθλητισμός

Καμπετσής Παναθηναϊκός: Ποιο το μέλλον του Έλληνα επιθετικού

Καμπετσής Παναθηναϊκός: Ποιο το μέλλον του Έλληνα επιθετικού
Καμπετσής Παναθηναϊκός: Το club φαίνεται πως έχει επιλέξει τον Ιωαννίδη για τριάντα σέντερ φορ.

Ο Αργύρης Καμπετσής, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως… ξέμεινε στο «τριφύλλι» και με την αλλαγή προπονητή πήρε μια με δύο ευκαιρίες.

Αλλά τελικώς πλέον το club έχει επιλέξει τον Ιωαννίδη για τριάντα σέντερ φορ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη SPORTIME, το τελευταίο τηλεφώνημα του ατζέντη (σ.σ.: Βρύζας) τόσο στον Μπόλονι όσο και στον Παναθηναϊκό, η απάντηση ήταν η ίδια: «Ας τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα…».

Το ξεκίνημα του Αργύρη Καμπετσή

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Πετρούπολης σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ένα έτος μετά τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ ύστερα από εισήγηση του Τόνι Σαβέφσκι το ενδιαφέρον του οποίου ο Καμπετσής κέντρισε εξαιτίας της πολύ καλής του επίδοσης σε ένα τουρνουά στην Παλλήνη.

Ο Καμπετσής φόρεσε τα κιτρινόμαυρα για δύο χρόνια και το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου παρέμεινε για τα επόμενα εννέα χρονιά. Το καλοκαίρι του 2017 αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και έμεινε ελεύθερος.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από το λιμάνι λοιπόν, ο Καμπετσής αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να μεταβεί στη Γερμανία για χάρη της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ για μια σεζόν στην τέταρτη γερμανική κατηγορία έχοντας ως απολογισμό 14 συμμετοχές.

Τριετές το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι»

Το καλοκαίρι του 2018 έπαψε να υπολογίζεται στα πλάνα της γερμανικής ομάδας και του ζητήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του. Έτσι, στις 20 Αυγούστου 2018 ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και δύο ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα των πρασίνων το πέτυχε στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την τέταρτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, που έληξε 3-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments