Lifestyle

Το στήθος της Αννίτας συζητιέται πολύ στο instagram [pics&vids]

Το στήθος της Αννίτας συζητιέται πολύ στο instagram [pics&vids]
Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media ξετρελαίνουν το ανδρικό κοινό.

Είναι η personal trainer που θα θέλαμε όλοι. Είναι η μαμά που δεν είχαμε ποτέ! Είναι η σύντροφος που ονειρευόμαστε. Είναι το πιο καυτό κορμί του Instagram με διαφορά …στήθους! Η Αννίτα Γιάντσεβα έχει έρθει για να τρελάνει και το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Στα 32 της χρόνια η μητέρα, γυμνάστρια και μοντέλο διατηρεί έναν από τους πιο διάσημους λογαριασμούς στο Instagram και καθημερινά φροντίζει να “ταΐζει” τα εκατομμύρια των ακολούθων της με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο όπως το παρακάτω.

Έγινε γνωστή το 2008 από το Survivor Βουλγαρίας, όπου ξαναμπήκε 5 χρόνια αργότερα. Είναι επιτυχημένη σαν fitness model και personal trainer και έγινε ακόμα πιο επιτυχημένη μέσω του Instagram, όπου την ακολουθούν πάνω από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η διαφορά που κάνει και τρελαίνει τους ακόλουθούς της είναι διαφορά… στήθους. Ολόκληρο όμως το κορμί της είναι σαν ένα γλυπτό. Τέλειες αναλογίες, τέλειο πρόσωπο και τέλεια χαρακτηριστικά. Η Αννίτα Γιάντσεβα (Yanita Yancheva)είναι πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και σύζυγος του διάσημου IFBB Pro Tavi Castro.

Όταν συμμετείχε στο Survivor ταλαιπωρήθηκε, έχασε πολλά κιλά και τελικά δεν κέρδισε. Όμως έγινε διάσημη στη πατρίδα της. Με την επιστροφή της και αφού ξεκουράστηκε άρχισε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης «Άρχισα αμέσως το πρόγραμμα αποκατάστασης. Είχα χάσει πολλά κιλά. Διατροφή και πολύ γυμναστήριο.

Ήμουν αποφασισμένη να αποκαταστήσω πλήρως το σώμα μου και έτσι άρχισα να δουλεύω κάθε μυϊκή ομάδα ξεχωριστά πέντε μέρες την εβδομάδα, μαζί με HIIT προπονήσεις».

Συμβουλάτορας της  Υanita Υancheva ο αγαπημένος της Tavi Castro! Όπως κάνει και ο ίδιος έτσι έκανε και στη καλή του, αλλάζοντας τη διατροφή κάθε πέντε βδομάδες: «Βασίζομαι τις αλλαγές στους στόχους μου στο γυμναστήριο και πώς το σώμα μου αποκρίνεται στα τρόφιμα που τρώω. Ανάλογα με το πόσο καιρό είναι η μέρα μου, θα τρώω περίπου έξι φορές την ημέρα. Διασκεδάζω τα γεύματά μου με απόσταση δύο και μισών έως τριών ωρών. Για πρωινό, θα έχω συνήθως πλιγούρι βρώμης, και όλη μέρα, τρώω πολλές πρωτεΐνες», είχε πει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments