Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης στη Γουϊνέα

Μαντί Καμαρά: Ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης στη Γουϊνέα
Μαντί Καμαρά: Ο παίκτης του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της χώρας του.

Πριν από μερικά χρόνια ο Μαντί Καμαρά ήρθε στον Ολυμπιακό και τότε τον γνώριζαν ελάχιστοι. Ωστόσο με τη σκληρή δουλειά που έκανε κατάφερε να γίνει σύντομα βασικός στους “ερυθρόλευκους”. Η ποιότητα του σε συνδυασμό με τα σωματικά του προσόντα τον κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο του κέντρου. Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες δυο σεζόν πολλές ομάδες από το εξωτερικό γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Εκτός από τον Ολυμπιακό ο Αφρικανός χαφ είναι βασικό στέλεχος και της εθνικής του ομάδας. O Μαντί Καμαρά πήρε τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Γουϊνέας για το 2020, πίσω από τον Ναμπίλ Κεϊτά. Η φετινή απόδοση του μέσου του Ολυμπιακού και οι 14 συμμετοχές του στην εθνική του ομάδα μέσα στο έτος του χάρισαν τη συγκεκριμένη διάκριση.

Έτσι, στην σχετική ψηφοφορία της επίσημης ιστοσελίδας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουινέας, ο 23χρονος αμυντικός χαφ των «ερυθρόλευκων» ήταν μεταξύ των τριών τελικών υποψηφίων. μαζί με τον Κεϊτά και τον Σορί Καμπά της Μίντιλαντ. Ο Καμαρά συγκέντρωσε το 25,6% των προτιμήσεων, ενώ ο μέσος της Λίβερπουλ συγκέντρωσε το 63,8%.

Επένδυση για το μέλλον- Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι παρακολουθεί πάντα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα μας. Παρά την πληρότητα που μπορεί να έχει σε μια θέση δεν λέει όχι σε μια επένδυση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν σύλλογο που αγοράζει φτηνά, εξελίσσει τους ποδοσφαιριστές και τελικά τους πουλάει σε κορυφαία πρωταθλήματα για πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Αν υπάρχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα στη σεζόν είναι σίγουρα ο Δημήτρης Πινακάς της Λάρισας. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ο ίδιος είναι εξαιρετικός. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του στη βαριά ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Αυτή η εμφάνιση και το γκολ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον δουν από κοντά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments