Πολιτική

Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησε ο υπουργός Ναυτιλίας

Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησε ο υπουργός Ναυτιλίας
Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον ιό. «Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Παλκιωτάκης έδωσε για ένα μήνα τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ σε μήνυμά του μετά το εξιτήριο που πήρε ευχαριστεί το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευτόταν.

«Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου, βρίσκομαι πλέον στο σπίτι μου και επιστρέφω στα καθήκοντα μου», σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Πλακιωτάκης, ενώ ευχαριστεί επίσης όσους τον στήριξαν και του έδωσαν δύναμη να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.  «Όπως χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας, βίωσα για ημέρες τα συμπτώματα ενός αόρατου και φονικού εχθρού. Αισθάνθηκα την ανησυχία. Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας».

Ολόκληρο το μήνυμα Πλακιωτάκη

«Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου, βρίσκομαι πλέον στο σπίτι μου και επιστρέφω στα καθήκοντα μου.

Είμαι ευγνώμων στην καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, μία εξαιρετική ιατρό αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο, την ομάδα των συνεργατών της, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Αθανάσιο Δημόπουλο, τον καθηγητή Γεώργιο Παπαθεοδωρίδη, καθώς και το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και κάθε είδους προσωπικού του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, την συνεχή προσπάθεια τους για μένα, όπως και για κάθε μία και κάθε έναν ασθενή.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τις ευχές και την αγάπη σας, τις ημέρες της νοσηλείας μου. Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συνεχή επικοινωνία και στήριξη του. Τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συμπατριώτες μου, όλες και όλους σας. Μαζί με την οικογένεια μου, μου δίνατε δύναμη για να πολεμήσω τον ιό και να βρεθώ και πάλι κοντά σας.

Όπως χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας, βίωσα για ημέρες, τα συμπτώματα ενός αόρατου και φονικού εχθρού. Αισθάνθηκα την ανησυχία. Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας.

Παρακολούθησα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών.

Λυπάμαι πολύ για όσους δεν τα κατάφεραν.

Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι ασθενείς.

Κάνω έκκληση σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς:

  • Τηρείτε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης.
  • Προστατεύστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Εμβολιαστείτε, όταν έρθει η σειρά σας.
  • Για να νικήσουμε τον ιό και να ξαναβρούμε τη ζωή μας.
  • Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments