Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει για Ζε και άλλους δύο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει για Ζε και άλλους δύο
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «πράσινοι» έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου εξτρέμ, Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Αντβέρπ.

Σκοπός του Παναθηναϊκού είναι να εμπλουτίσει τις επιλογές του στον άξονα της μεσαίας γραμμής και για αυτό έχει ήδη «κλείσει» αμυντικό μέσο ενόψει Ιανουαρίου αν και παράλληλα, προχωράει και σε άλλες κινήσεις ενίσχυσης και δη στη θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και δημοσιεύματα από το Βέλγιο, οι «πράσινοι» έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου εξτρέμ, Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Αντβέρπ. Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό γνωρίζει άριστα ο Λάζλο Μπόλονι, από την τριετή θητεία του στον πάγκο της βελγικής ομάδας (201 7 -2020) και θεωρεί ότι ταιριάζει ιδανικά στο πλάνο του.

Άλλωστε, ο Ζε έκανε εξαιρετικές σεζόν επί ημερών Μπόλονι στην Αντβέρπ, μα φέτος, μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και η βελγική ομάδα είναι ανοικτή σε ενδεχόμενο δανεισμού του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Βέλγων λοιπόν, πριν από λίγες μέρες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Μποσουίλ και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για τον δανεισμό του Λαμκέλ Ζε και μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Και από τη μεριά του ο Καμερουνέζος θέλει πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπόλονι, για να «ζωντανέψει» ξανά την καριέρα του ενώ αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, δεδομένου ότι δεν έχει πλέον στην Αντβέρπ τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Ωστόσο, όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» πέρα από τον Λαμλέκ Ζε θα κινηθούν για άλλες δύο προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πιο συγκεκριμένα, για έναν αμυντικό μέσο και έναν τερματοφύλακα.

Με τις συζητήσεις για τον Καμερουνέζο εξτρέμ να είναι σε προχωρημένο στάδιο με την Αντβέρπ, ο Ντρεοσί φαίνεται πως έχει κλείσει κάποιον ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού χαφ, ο οποίος θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» και ανάσες στον Κουρμπέλη. Επίσης, όσο αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, ο Λάζλο Μπόλονι θέλει κάποιον γκολκίπερ με εμπειρία, πέρα από τους νεαρούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments