Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [25/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [25/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [25/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [25/12/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις στη ζωή σας. Μέσω αυτών θα γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο! Ωστόσο, δεν θα γοητευθείτε από την εξωτερική του εμφάνιση αλλά από το μυαλό του. Αυτό που σας έλκει, είναι η σοφία και το χιούμορ του.

Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να μην πατάτε στη γη. Αν και είστε γνωστοί για την πρακτικότητά σας, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα έχετε παρορμήσεις, του τύπου να πάρετε όλες σας τις οικονομίες και να ταξιδέψετε κάπου εξωτικά. Μην παρασύρεστε και προσπαθήστε να παραμείνετε λογικοί.

Δίδυμοι

Έχετε έντονα συναισθήματα αλλά συνήθως δεν μιλάτε για αυτά. Το πλανητικό σκηνικό θα το αλλάξει αυτό. Εάν μόλις γνωρίσατε κάποιο ξεχωριστό άτομο, μπορεί να παρασυρθείτε από την ατμόσφαιρα, τα άστρα, τη λάμψη στα μάτια του, τις υποσχέσεις του, τις υποσχέσεις σας… Σχεδόν από οτιδήποτε. Ποιος ξέρει; Όλα είναι πιθανά!

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μαγεία στη ζωή σας! Εάν έχετε ερωτευτεί πρόσφατα, θα αισθάνεστε εντελώς αποδιοργανωμένοι. Βλέπετε τα πάντα όμορφα. Αλλά και το άλλο άτομο μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένο μαζί σας. Δεν θα κάνετε πολλά πρακτικά πράγματα αλλά δεν σας νοιάζει!

Λέων

Ανταποκρίνεστε εύκολα στην κολακεία και μερικές φορές αυτό περιπλέκει τη ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ακόμα πιο επιρρεπείς. Να θυμάστε ότι σας προειδοποιήσαμε. Μην ενδώσετε στις κολακείες, όσο όμορφα και αν σας κάνουν να αισθάνεστε.

Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας περιπλέκει τα συναισθήματά σας. Εάν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας, μην τις οριστικοποιήσετε… Δεν σκέφτεστε καθαρά αυτή τη στιγμή. Καλύτερα να περιμένετε, μέχρι να είστε σίγουροι για τα γεγονότα και τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τους ανθρώπους, κοντά μέσω της συζήτησης κα όχι της φυσικής έλξης. Εάν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό μέσω μιας ομάδας που ασχολείται με τις τέχνες. Σίγουρα θα θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσάς.

Σκορπιός

Παρόλο που βασίζεστε περισσότερο στο ένστικτο παρά στη λογική, το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να σκεφτείτε το πρακτικό μέλλον της σχέσης σας. Εάν αναρωτιέστε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σας ως ζευγάρι, είναι καλύτερα να συζητήσετε με τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει στο στοιχείο σας αν εργάζεστε σε ακαδημαϊκό περιβάλλον. Ο έρωτας παίρνει πνευματώδη διάσταση και μπορεί να βρεθείτε γοητευμένοι από ένα άτομο που θαυμάζετε τις ιδέες και τις απόψεις του. Εάν αδράξετε την ευκαιρία να μιλήσετε, θα εντυπωσιαστεί επίσης από τα προσόντα σας.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να κοιτάξετε μακροπρόθεσμα την σχέση σας. Μην συζητάτε μόνο ανώδυνα και ευχάριστα θέματα αλλά και για τα προβλήματα που σας απασχολούν. Μοιραστείτε τις ανησυχίες και τα σχέδιά σας για το μέλλον, χαράξτε μια κοινή πορεία.

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μια αναταραχή στη ζωή σας. Εάν είστε σε σχέση, είναι καλή στιγμή για να κάνετε καινούργιους φίλους. Εάν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να βρείτε το ταίρι σας σε ένα πιο πνευματικό περιβάλλον: Συνομιλήστε για σοβαρά θέματα που θίγουν σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ισχυρή ατμόσφαιρα: Οι άνθρωποι επικοινωνούν με ευκολία, μοιράζονται τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις τους για πληθώρα θεμάτων. Μπορεί να μιλήσετε με κάποιο που ταιριάζετε απόλυτα από την πρώτη στιγμή, τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments