Αθλητισμός

Νέο προπονητή ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Νέο προπονητή ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός
Ο Αποστόλης Οικονόμου αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του "τριφυλλιού".

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δερμάτη βρήκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμφώνησε με τον Αποστόλη Οικονόμου προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την επιθυμία των “πρασίνων” να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δερμάτη, ωστόσο γρήγορα βρέθηκε αυτός που θα κάτσει στη θέση του.

Ο Αποστόλης Οικονόμου στις αρχές Δεκεμβρίου αποχώρησε -μετά από 1,5 χρόνο- από τον πάγκο του Πανναξιακού. Στο παρελθόν ο 39χρονος Λαρισαίος έχει περάσει από τη Λάρισα, την ΑΕΚ με την οποία μάλιστα κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα (2012), τον ΑΟ Θήρας, την ΑΕΚ Λάρνακας και τη φινλανδική OR.PO., με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Φινλανδίας το 2018-2019.

Θυμίζουμε ότι δεν έχει γνωστό αν θα συνεχιστεί η Volley League γυναικών, όμως από την 1η Ιανουαρίου επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις των ομάδων.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, είχε στείλει επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, με κοινοποίηση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μέσω της οποίας ανέλυε όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Volley League Γυναικών με την συνεχιζόμενη απαγόρευση διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων.

Παράλληλα, ζητούσε την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volley League Γυναικών και αυτή να είναι το αργότερο έως τις 7 Ιανουαρίου 2021 για να υπάρχει η δυνατότητα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει πάλι στις 30 Ιανουαρίου 2021. Κάτι που τελικά επιτεύχθηκε αφού με την είσοδο του 2021 οι αθλήτριες θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments