Αθλητισμός

Σπύρος Ρισβάνης Ανόρθωσης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο

Σπύρος Ρισβάνης Ανόρθωσης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο
Σπύρος Ρισβάνης Ανόρθωσης: Ο έμπειρος αμυντικός είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Κύπρο.

Ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς στη χώρα μας. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και αρκετά δυναμικός σε όλες τις μονομαχίες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και παρά τις καλές εμφανίσεις του δεν έπεισε την ομάδα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Στη συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο και στη Νέα Σμύρνη έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του και το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η μεγάλη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ευχαριστημένος από όσα είχε δει και εκμεταλλευόμενος τις καλές σχέσεις με τον Πανιώνιο προχώρησε στην απόκτησή του. Ωστόσο δυστυχώς για τον ίδιο δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία που θα περίμενε. Έμεινε άλλη μια χρονιά στην Πλατεία και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο με τον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει πάρα πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες που ανοίγει το μεταγραφικό παζάρι.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο ο Ρισβάνης

Μπορεί λοιπόν ο Ρισβάνης να μην πήρε την μεγάλη ευκαιρία σε κορυφαία ομάδα της χώρας, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σε άλλη χώρα. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια και η Ανόρθωση κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Ήδη η Ανόρθωση έχει έρθει σε επαφή με τον Ατρόμητο, με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.  Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του ενόψει καλοκαιριού. Η ομάδα του Περιστερίου είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, με τις απαιτήσεις της να έχουν μειωθεί σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Προφανώς υπό τον φόβο να τον χάσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για την Ανόρθωση και όλα δείχνουν ότι το deal θα ολοκληρωθεί, με τον Ρισβάνη να ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα του Ατρομήτου, ενώ εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments