Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Σημαντικότερος ο εμβολιασμός των υγειονομικών και των ευπαθών ομάδων – Όχι των αξιωματούχων

Νάσος Ηλιόπουλος: Σημαντικότερος ο εμβολιασμός των υγειονομικών και των ευπαθών ομάδων – Όχι των αξιωματούχων
Νάσος Ηλιόπουλος: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο των εμβολιασμών των κρατικών αξιωματούχων.

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό των κρατικών αξιωματούχων. Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που κατηγορεί το Μαξίμου ότι μετέτρεψε τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου με την καθημερινή on camera «παρέλαση» κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων για να εμβολιαστούν, πυροδότησαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Στέλιος Πέτσας: Ο Τσίπρας έχει αλλεργία στις θετικές ειδήσεις

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και αλλεργία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις θετικές ειδήσεις για τον εμβολιασμό και το εμβόλιο για να ανταπαντήσει με τη σειρά του στον κ. Πέτσα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος ότι δεν είναι σημαντικότερο να εμβολιάζονται οι αξιωματούχοι από τους υγειονομικούς ή τις ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ανεύθυνης κυβέρνησης θεωρεί ότι υπουργοί και γενικοί γραμματείς 40 και 50 ετών είναι σημαντικότερο να εμβολιαστούν πριν από τους υγειονομικούς ή τις ευπαθείς ομάδες. Οι πολίτες ας περιμένουν ως το καλοκαίρι. Δεν μας προκαλεί εντύπωση. Το μόνο που μπορεί να κάνει άλλωστε πέρα από το να λέει ψέματα είναι να εκβιάζει ΜΜΕ με κρατική διαφήμιση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Για να βάλουμε στοπ στην καταστροφή που φέρει πια την σφραγίδα του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Αλέξης Τσίπρας: Επιτελικό ρουσφέτι και όχι συμβολική κίνηση οι εμβολιασμοί κρατικών αξιωματούχων

«Επιτελικό ρουσφέτι» και όχι συμβολική κίνηση, χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας τις «ουρές» υπουργών και γενικών γραμματέων για να εμβολιαστούν, ενώ τα εμβόλια δεν επαρκούν για το υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών ήταν μία συμβολική κίνηση και ένα ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες, στο οποίο συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή».

Αντίθετα, σημειώνει, «οι ουρές υπουργών και γενικών γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο, την ώρα που αυτά δεν επαρκούν ούτε καν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής και ενώ οι πολίτες θα περιμένουν τη σειρά τους ως και το τέλος καλοκαιριού για να εμβολιαστούν, δεν είναι συμβολική κίνηση αλλά επιτελικό ρουσφέτι. Κάποιος να τους ενημερώσει πως δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για τους “άριστους”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments