Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [29/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [29/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [29/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [29/12/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας φέρνει πιο κοντά εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν τελευταία επιβαρυνθήκατε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, επωφεληθείτε από την καλή ατμόσφαιρα. Μιλήστε με φίλους, μπείτε σε έναν νέο κύκλο επαφών, διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Κάνετε μια σύντομη έξοδο με το ταίρι σας.

Ταύρος

Η σημερινή μπορεί να μην είναι η πιο ρομαντική μέρα, αλλά είναι σίγουρα κοινωνική. Δεν θα πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο τώρα… Αλλά μπορείτε να συναναστραφείτε άτομα που σας εμπνέουν πραγματικά, με τα οποίους αισθάνεστε γνήσιους δεσμούς φιλίας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να δείξετε τη νοημοσύνη σας: Μπείτε σε διαδικτυακές συναντήσεις και εκδηλώσεις, όπου μπορείτε να λάμψετε με πιο ακαδημαϊκό τρόπο. Δεν είναι η ώρα να επιδείξετε το σεξαπίλ σας. Βρείτε ένα συναρπαστικό θέμα συζήτησης και δείξτε πόσο πνευματώδεις είστε.

Καρκίνος

Ο έρωτας σήμερα έχει πλατωνική διάσταση. Θα απολαμβάνετε κάθε είδους πνευματώδεις συζητήσεις. Ίσως ένα άτομο που έχετε καταπληκτική επαφή και κάνετε υπέροχες συζητήσεις, να γίνει κάτι παραπάνω από φίλος στο μέλλον. Προς το παρόν, απολαύστε την παρέα του.

Λέων

Η ενέργεια της μέρας είναι ιδανική για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άτομο. Αν ψάχνετε πιο παθιασμένες αλληλοεπιδράσεις, απευθυνθείτε στα πνευματικά γούστα του περισσότερο παρά στη φυσική έλξη. Εάν συνεχίζετε να μιλάτε, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί;

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει ένα ερωτικό δίλημμα: Διαλέξτε ανάμεσα σε ένα άτομο που ταιριάζετε σε όλα, και κάποιο που φαίνεται διαφορετικό αλλά σας έλκει πολύ. Κάντε τους μερικές πονηρές ερωτήσεις και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά!

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας σας φέρνει στο επίκεντρο. Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν, όχι μόνο για την εκπληκτική σας εμφάνιση αλλά και για την εξυπνάδα σας. Είστε φιλοσοφημένα άτομα και αυτό δεν περνά απαρατήρητο: Όλοι επιθυμούν την παρέα σας και ζητούν τις συμβουλές σας.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την έλξη! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε, όσο μακρινή κι αν είναι η πιθανότητα μιας σχέσης ή αν διαφέρετε κοινωνικά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να έχετε το ραντεβού των ονείρων σας!

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους δεν θέλετε να βγείτε με ένα άτομο… Αλλά και έναν πολύ ισχυρό για να το κάνετε! Σας αρέσει να είστε εκκεντρικοί, όχι απλά ένας από το πλήθος. Αυτό το ραντεβού θα κάνει τους άλλους να σας παρατηρήσουν… Σκεφτείτε μόνο αν αυτό είναι το είδος της προσοχής που θέλετε.

Αιγόκερως

Όσο και αν ελπίζετε κάποιος να σας δώσει μια ζεστή αγκαλιά, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την εξομολογητική συζήτηση. Μπορεί η σχέση με ένα άτομο να γίνει πιο στενή – αλλά όχι ακόμη. Δώστε λίγες μέρες περιθώριο και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, υπέροχη ευκαιρία να συζητήσετε στο διαδίκτυο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Εάν σας αρέσουν οι συναρπαστικοί διάλογοι, τα βιβλία, η τέχνη και γενικά οι πνευματικές δραστηριότητες, θα περάσετε τέλεια. Μπορεί και να γοητευθείτε από κάποιον/α που θαυμάζει τον τρόπο που σκέφτεστε.

Ιχθύες

Η μέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και τον έρωτα. Αν αναζητάτε σχέση, θα πρέπει να συμμετέχετε σε διαδικτυακές ομάδες που σχετίζονται με χόμπι ή ενδιαφέροντα που σας αρέσουν. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τους ανθρώπους κοντά και ευνοεί τις συνεργασίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments