Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για Φορτούνη και Βαλμπουενά για το ματς με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για Φορτούνη και Βαλμπουενά για το ματς με την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται να αξιοποιήσει μαζί Φορτούνη και Βαλμπουενά στο ματς με την ΑΕΚ.

Αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο Μαρτίνς στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Βλέποντας την καλή φόρμα του Φορτούνη και του Βαλμπουενά σκέφτεται να τους δοκιμάσει μαζί στην 11άδα κάτι που δεν κάνει συχνά, μιας και ο μέχρι τώρα συνδυασμός τους δεν έχει αποδώσει στο 100%. Το σενάριο αυτό παίρνει πόντους, καθώς και ο Εμβιλά αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις. Σύμφωνα με το gavros.gr, είναι μεγάλη η πιθανότητα η διάταξη να γυρίσει σε 4-2-3-1 από 4-3-3.

Εφόσον ο τεχνικός του Ολυμπιακού προκρίνει αυτό το σύστημα  λογικά οι δύο τους θα εναλλάσσονται μεταξύ «10» και πτέρυγας, για να δημιουργείται και αναστάτωση στην άμυνα της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι στον άξονα θα παίξουν, λογικά, ο Μπουχαλάκης, με τον Καμαρά. Στο πρόσφατο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το κέντρο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην καταφέρει να υπερισχύσει απολύτως και έτσι να μην καταφέρει στο έπακρο να επιβάλει τον ρυθμό του.

Ο Μαρτίνς κρίνει, βλέποντας και την καλή κατάσταση των δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών του, ότι με δημιουργούς Φορτούνη και Βαλμπουενά, θα μπορέσει να πάρει πολλά περισσότερα, δημιουργικά και να φτιάξει περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Πράγμα που μπορεί να του δώσει το ματς.

Σε άλλα νέα της ομάδας η Πόρτο έκλεισε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ψαξίματος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέληξαν στον εκλεκτό τους για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και πάνω που νομίζαμε ότι το σίριαλ λαμβάνει τέλος ήρθε η Πόρτο να δώσει νέα τροπή στα δεδομένα. Αν και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», τελικά ο Μολδαβός άσος καταλήγει στους «δράκους». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς το καλοκαίρι η Πόρτο είχε πάρει τον Ζαϊντού.

Όπως αναφέρει η Record, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άσκησαν τελικά το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή από την Πάσος Φερέιρα. Ο Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στην ίδια ομάδα, αλλά από το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο «Ντραγκάο». Αυτό αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Εδώ και καιρό εξετάζεται η περίπτωση του Νορβηγού Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που θα φέρουν σε πρώτο πλάνο πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments