Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Ανανεωμένη επιστρέφει στην τηλεόραση

Δούκισσα Νομικού: Ανανεωμένη επιστρέφει στην τηλεόραση
Δούκισσα Νομικού: Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για το μεγάλο come back.

Ύστερα από τρία χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά πλατό η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στους δέκτες μας. Την ξανθιά παρουσιάστρια όπως έγινε γνωστό θα απολαμβάνουμε στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή μεταμορφώσεων «Super Makeover». Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Love it», στην οποία ανακοινώθηκε ότι η Δούκισσα Νομικού εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού.

«Κυρίες και κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε, ότι πλέον, η Δούκισσα Νομικού εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού μας. Θα αναλάβει το Make Over, καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο. Υπερπαραγωγή, δεν το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση» ανέφερε η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου.

Η Σταρ Ελλάς το 2007 τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σε δηλώσεις τις το προηγούμενο διάστημα είχε αναφέρει πως θα γυρνούσε στην τηλεόραση μόνο αν ήταν απολύτως σίγουρη για το project και πήγαινε κάπου που θα ένιωθε ζεστασιά. Όπως φαίνεται λοιπόν η επιθυμία της αυτή γίνεται πραγματικότητα.

Μάλιστα, η ίδια που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της είναι πολύ ενθουσιασμένη και το βράδυ της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίσημο trailer της εκπομπής της. «Μεσολαβήσαν 3 χρόνια (και 2 παιδιά) από την τελευταία φορά που δώσαμε τηλεοπτικό ραντεβού… Ήρθε ο καιρός να ανταμώσουμε ξανά! Καθημερινά, μέσα από τον @skaitv.gr ! Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά! Ανυπομονώ! Εεεερχομαστεεεεε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς.

Το 2008, επιλέχθηκε για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alter, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι  και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «Η Πολυκατοικία», στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2010 – 2011 ήταν ρεπόρτερ στο green room του talent show «Just the 2 Of Us» με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργος Καπουτζίδη. Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Joy» αλλά αποχώρησε στα μισά της σεζόν (αρχές 2016) λόγω προβλημάτων με την παραγωγή. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε το talent show «So You Think You Can Dance». Τον Απρίλιο του 2019 και έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments