Πολιτική

Κουτσούμπας: Εμβολιάστηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Εμβολιάστηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ
Κουτσούμπας: «Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα, θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού», σημείωσε σε σχετικές δηλώσεις.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Με το πέρας της διαδικασίας, ο κ. Κουτσούμπας προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες υπογράμμισε ότι “απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής. Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα, θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία”.

Την ίδια ώρα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, το Μέγαρο Μαξίμου δια της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, βάζει τέλος στον εμβολιασμό των κυβερνητικών αξιωματούχων, σημειώνοντας ότι θα εμβολιαστούν με την σειρά τους.

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα για την προτεραιοποίηση κυβερνητικών παραγόντων στον εμβολιασμό, το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει ότι τελείωσαν οι εμβολιασμοί πολιτικών στελεχών. Μέσω της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, το Μαξίμου αφήνει αιχμές και για τους κυβερνητικούς παράγοντες που έβγαζαν σέλφι κατά την διάρκεια του εμβολιασμού, σημειώνοντας πως ήταν λάθος κίνηση.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η κα Πελώνη σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά 90,1» οι χθεσινές αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού τους κακώς έγιναν και δίνουν λάθος εικόνα. Πρόσθεσε επίσης ότι τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν κρίθηκε ότι βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα ενώ ανέφερε ότι εμβολιάστηκαν 66 από τα 126 κυβερνητικά στελέχη και κρατικούς λειτουργούς λέγοντας ότι οι υπόλοιποι θα εμβολιαστούν στη σειρά τους όπως κάθε πολίτης.

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα πλειάδα κυβερνητικών παραγόντων και όχι μόνο υπουργών έχουν εμβολιαστεί, προκαλώντας αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, από τους πολίτες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσής, αλλά και από τους υγειονομικούς που κατήγγειλαν στελέχη υπουργείων παίρνουν την σειρά των υγειονομικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments