Αθλητισμός

Γιάννης Μιχαηλίδης: Στη λίστα της Φενέρ σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα

Γιάννης Μιχαηλίδης: Στη λίστα της Φενέρ σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα
Γιάννης Μιχαηλίδης: Έντονο το ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Λίγο πολύ τελειωμένη ιστορία παρουσιάζουν την μετακόμιση του Γιάννη Μιχαηλίδη στην Τουρκία, το ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως τον έχει ξεχωρίσει και έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να έχουν αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο το ενδιαφέρον τους για τον αμυντικό του Δικεφάλου έχουν εκδηλώσει τόσο ο Εμρέ όσο και ο προπονητής της ομάδας Ερόλ Μπουλότ. Το θέμα είναι αν θα τα βρουν με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για να γίνει το επόμενο βήμα.

 

Το ενδιαφέρον από την Τουρκία αφορά και άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία επιμένουν ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος άσος από τη Νιγηρία φαίνεται πως είναι η επιλογή των σκάουτερ της τουρκικής ομάδας ως πρόταση προς το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της Γαλατά.

Όπως αναφέρει και το metrosport.gr, η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα στο χώρο του άξονα, καθώς ο Ετέμπο, ο οποίος αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε το όνομα του Άντερσον Εσίτι για τους Τούρκους, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Νιγηριανού αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ, τον τέλειο αντικαταστάτη για να καλύψει την αποχώρηση του Ετέμπο. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

O Εσίτι, έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» μέχρι το 2023, όμως δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής συμμετοχές του, γι’αυτό άλλωστε μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, έστω και με την μορφή δανεισμού, δεν θα άφηνε καθόλου αδιάφορους τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Νιγηριανός άσος έχει παίξει σε 12 ματς του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ το Transfermarkt τον αξιολογεί στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Για την θέση του χαφ ακούγεται το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Εντωμεταξύ, στην αναζήτηση χαφ έχει επιδοθεί ο ΠΑΟΚ με τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «δικεφάλου». Ο 25χρονος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Γουέστ Μπρομ από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με το Sportime ο Κροβίνοβιτς είναι από τα ονόματα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτάζουν πολύ σοβαρά.

Η αναζήτηση χαφ ενισχύεται και από τα νέα που θέλουν τους Εσίτι και Νινούα να συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments