Ελλάδα

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αποχαιρετά το 2020 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους φίλους του

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αποχαιρετά το 2020 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους φίλους του
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει και καλωσορίζει το 2021 με εκλεκτή παρέα.

Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αποχαιρετά το 2020 η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην «Υγειά μας ρε παιδιά». Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μας συντροφέψει στην αλλαγή του χρόνου, ενώ η εκπομπή ξεκινάει απόψε Πέμπτη 31/12 στις 22:15 στον ΣΚΑΪ.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα βρεθούν οι: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου. Οι καλλιτέχνες θα μας θυμίσουν αγαπημένες επιτυχίες για να μπούμε με κέφι στη νέα χρονιά που όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερη από το δύσκολο 2020 που φεύγει.

Μαζί τους σε αυτό το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς είναι μία παρέα εκλεκτών καλεσμένων που την απαρτίζουν οι: Λευτέρης Πετρούνιας, Ιωάννα Μαλέσκου, Κούλλης Νικολάου, Φανή Χαλκιά, Χρήστος Βολικάκης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Δαλάκα, Ντόρα Μακρυγιάννη, Σόφη Πασχάλη, Μικαέλα Φωτιάδη, Σπύρος Νικολαΐδης Βίκυ Κάβουρα, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Γιάννης Αθητάκης, Ρένος Ρώτας, και Κορίνα Πολίτη.

Δείτε το trailer

Μερικά λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας απ’ τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Μαΐου 1986 όπου και μεγάλωσε.

Είναι ένα από τα πρώτα τρίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση και μιλά γι’αυτό με μεγάλη υπερηφάνεια. Η κλίση του για τη μουσική φάνηκε από την ηλικία μόλις των 5 ετών όταν ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο. Στη συνέχεια έμαθε να παίζει κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα, ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδά.

Όταν ήταν έφηβος μάλιστα, δημιούργησε με τους φίλους του ένα μουσικό συγκρότημα με το όνομα «Blue Brothers», στο οποίο ο Κωνσταντίνος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Παρά το γεγονός ότι τελειώνοντας το σχολείο εισήχθη στη Νοσηλευτική Σχολή, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και δήλωσε συμμετοχή στο διάσημο talent show του Ant1 Fame Story 3 που διεξαγόταν την ίδια περίοδο. Παίρνοντας αυτό το ρίσκο κατάφερε γρήγορα να αποσπάσει θετικές κριτικές και να ξεχωρίσει για τη φωνή και την όμορφη εμφάνιση που έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Από τότε και έπειτα έχει κάνει θραύση, θεωρείται από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ τα τραγούδια του στο YouTube έχουν εκατομμύρια προβολές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments